Închide meniul

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man după ultimele evoluţii în tricoul Parmei: „E foarte important, fundamental”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 noiembrie 2023, 12:06

Reclamă
Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man după ultimele evoluţii în tricoul Parmei: „E foarte important, fundamental

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man după ultimele evoluţii în tricoul Parmei

Dennis Man, într-un meci la Parma/ Instagram

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man după ultimele evoluţii în tricoul Parmei. Massimo Paci (45 de ani), care a evoluat la Parma în perioada în care era jucător, e impresionat de internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man traversează o perioadă excelentă la Parma, marcând trei goluri în ultimele două meciuri. În victoria cu Ascoli, din deplasare, cu 3-1, Man a marcat de două ori, iar în victoria cu Lecce, din Cupă, românul a înscris din penalty în prelungirile partidei. „Dubla” lui Man cu Ascoli s-a putut vedea LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man

Am văzut atât meciul din Cupa Italiei, cât și cel din campionat și pot spune că Parma este foarte puternică. Se vede că există un proiect început sezonul trcut. Jucătorii sunt foarte bine antrenați și mult mai bine organizați. Poate că apărarea mai trebuie îmbunătățită, dar Parma e perfectă în rest.

Dennis Man este un jucător fundamental, un jucător foarte important. În acest sezon se descurcă foarte bine în momentele în care nu are mingea și se retrage excelent pe faza defensivă. E genul de jucător care îți câștigă meciuri, iar acum a reușit să își găsească și constanța. Cu calitatea lui poate pune orice fundaș lateral în dificultate. Dacă va continua la fel se poate descurca bine și în Serie A”, a declarat Massimo Paci, citat de parmalive.com.

Dennis Man, lăudat de marile publicaţii din Italia, după ce a făcut spectacol în cupă: „Moment de aur”

Dennis Man a fost lăudat de marile publicaţii din Italia. Internaţionalul român a fost introdus în minutul 55 al meciului din Coppa Italia dintre Lecce şi Parma şi a contribuit din plin la două goluri marcate de echipa sa, în victoria cu 4-2.

Reclamă

Man a provocat autogolul lui Pongracic din minutul 90+4 şi a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 90+7, risipind orice emoţie în privinţa calificării în optimile de finală. Pentru un loc în sferturi, Parma va juca cu Fiorentina.

Dennis Man a fost decisiv în meciul dintre Lecce şi Parma din Coppa Italia. Parma s-a impus cu 4-2, iar la ultimele două goluri, internaţionalul român a fost în centrul atenţiei.

Prestaţia românului a atras toate privirile, iar cele mai mari publicaţii din Italia au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Man, potrivit parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

„Parma merge mai departe mulţumită lui. A intrat şi nu am văzut multe, dar deodată a tras şi a provocat autogolul lui Pongracic. Apoi transformă un penalty: moment de aur”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com.

Gazzetta dello Sport, Corrierre dello Sport şi Tuttosport l-au declarat pe Dennis Man omul meciului de la Lecce, cele trei publicaţii notând prestaţia românului cu 7. „Este într-un moment fantastic”, au titrat cei de la Tuttosport.

Dennis Man este Balon de Aur la Parma

Dennis Man este Balon de Aur la Parma. Cruciații au postat pe contul de Twitter o poză trucată cu jucătorul român care ține în mâini trofeul adjudecat de Lionel Messi cu trei zile în urmă.

Dennis Man este cel mai în formă jucător al liderului din Serie B. A marcat și în Cupa Italiei, în victoria lui Lecce, 2-4, din penalty.

Astfel, jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a ajuns la șapte goluri și o pasă decisivă în cele 10 meciuri disputate în acest sezon în toate competițiile.

”El este câștigătorul Balonului de Aur, în opinia mea”, e mesajul postat de Parma pe rețelele de socializare, alături de poza cu internaționalul român, în rolul lui Lionel Messi.

Pentru Dennis Man şi Parma urmează duelul din weekend din Serie B de pe teren propriu. Partida dintre Parma şi Sudtirol se va juca duminică, de la ora 17:15, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și