Închide meniul

Valentin Mihăilă a fost criticat dur în Italia: „Cu siguranţă nu e un sezon pozitiv”! Ce notă a primit pentru întreg sezonul

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2023, 16:44

Reclamă
Valentin Mihăilă a fost criticat dur în Italia: Cu siguranţă nu e un sezon pozitiv”! Ce notă a primit pentru întreg sezonul

Valentin Mihăilă, în lotul celor de la Parma pentru primul meci al sezonului

Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Valentin Mihăilă a fost criticat dur în Italia pentru cum a jucat în acest sezon. Mijlocaşul Parmei a primit o notă slabă pentru evoluţiile din 2022-2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parmalive.com a scris că Mihăilă a început bine sezonul, dar l-a terminat slab. Pentru evoluţiile din acest sezon mijlocaşul a primit nota 5.

Valentin Mihăilă a fost criticat dur în Italia

Cifrele sezonului. 19 apariții, 733 de minute. Trei goluri, trei pase decisive, trei cartonașe galbene.

Valentin Mihăilă a început puternic, apoi a dispărut de pe radar. Cu siguranţă nu putea fi un sezon pozitiv pentru Valentin Mihăilă. Românul născut în 2000 a avut un început puternic, cu două goluri și trei pase decisive în primele cinci etape de campionat, apoi a dispărut complet de pe radarul echipei din cauza a două accidentări care l-au făcut să se întoarcă pe teren complet refăcut abia în aprilie. Contribuția lui cu siguranță nu poate fi considerată suficientă. Și au fost multe ocazii în care a apărut de pe bancă în teren cu o atitudine nepotrivită, inclusiv în jocul de la Cagliari”, a scris sursa citată.

Atât Valentin Mihăilă, cât şi Dennis Man au rămas datori faţă de fanii Parmei pentru evoluţiile din acest sezon.

Reclamă

Parma nu a reuşit să promoveze în Serie A, în ciuda investiţiilor majore făcute de patronul american Kyle Krause. Cu un buget mult mai mic, Cagliari, echipa antrenată de Claudio Ranieri, a obţinut promovarea în Serie A. Parma a fost eliminată în semifinalele playoff-ului de promovare chiar de către Cagliari. Atât dublele manşe Parma – Cagliari, cât şi finala playoff-ului, Bari – Cagliari, au fost trimise LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă se pot despărţi de Parma, în această vară!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă se pot despărţi de Parma, în această vară. Cei doi internaţionali români se pare că nu mai sunt pe placul conducerii trupei din Serie B, care analizeată situaţiile celor doi. Anunţul a fost făcut în presa din Italia.

Atât Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, au fost convocaţi de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia, din această lună. Duelul din Kosovo al naţionalei va fi pe 16 iunie, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Italia a anunţat că oficialii de la Parma au început să pregătească strategia pentru sezonul viitor. Se pare că în planurile conducerii pentru următoarea stagiunii din Serie B nu vor mai intra şi Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

De asemenea, jurnaliştii din Peninsulă notează faptul că pe lângă cei doi internaţionali români, mai mulţi jucători ar urma să se despartă de Parma, în aceast pauza competiţională.

„Parma va miza în continuare pe jucători tineri, însă Pecchia ar fi cerut și câteva întăriri cu experiența. Îl va pierde probabil pe Franco Vazquez și cel puțin încă un jucător important, care poate fi Adrian Bernabe. Spaniolul a primit o ofertă de la Sassuolo, care a fost refuzată, însă impresia este că pentru catalan va fi o vară fierbinte.

Sunt oferte și pentru Adrian Benedyczak, care are admiratori în străinătate, în special în Germania. Conducerea va analiza situațiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, care nu sunt siguri că vor rămâne la Parma”, notează jurnaliştii de la parmalive.com.

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Dennis Man se află pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma, în acest sezon. Jurnaliștii de la parmalive.com nu au avut milă de românul venit pe 13 milioane de la FCSB.

Man a jucat 66 de minute, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă. Cruciații au ratat șansa de a atinge finala cu Bari, iar jurnaliștii italieni susțin că Parma a fost trădată de câțiva fotbaliști, precum Franco Vazquez, Dennis Man și Adrian Bernabé.

”Încă o dată, Dennis Man a clacat când trebuia să fie decisiv, într-un meci care conta atât de mult. A primit multe mingi în poziții interesante, dar nu a reușit să străpungă apărarea lui Cagliari.

Reclamă

Pentru el, Parma a plătit 13 milioane de euro, cu doi ani și jumătate în urmă, dar el nu a reușit încă să răsplătească efortul financiar făcut pentru el de familia Krause”, au notat cei de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și