Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație. Românul a făcut spectacol după ce a fost convocat la națională

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 16:25

Reclamă
Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație. Românul a făcut spectacol după ce a fost convocat la națională

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație

Valentin Mihăilă / Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație. Jucătorul român și-a continuat forma bună și în cadrul partidei din etapa cu numărul 30 a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă a deschis scorul în duelul dintre FeralpiSalo și Parma. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a încheiat o fază de senzație, consturită de coechipierii săi. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație

În minutul 29 al duelului cu FeralpiSalo, jucătorii lui Fabio Pecchia au construit o fază excelentă, printr-o serie de pase rapide.

Defensiva gazdelor a fost prinsă pe picior greșit, iar balonul a ajuns rapid la Valentin Mihăilă, care a înscris fără probleme în poarta celor de la FeralpiSalo.

Reclamă

Mihăilă a fost schimbat în repriza a 2-a de Fabio Pecchia, iar în locul acestuia a intrat Benedyczak. De asemenea, pe lângă Valentin, la acest meci a fost titular și Dennis Man.

Valentin Mihăilă a fost convocat la echipa naţională a României pentru cele două meciuri amicale pe care „tricolorii” le vor disputa în luna martie, cu Irlanda de Nord şi cu Columbia.

România va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Marin, gafă colosală în Serie B!

Marius Marin a făcut o gafă colosală în Serie B. Mijlocaşul român este titular în meciul dintre Como şi Pisa, dar nu a avut deloc un început bun de partidă. După ce Como a deschis scorul încă din minutul 2, mijlocaşul român a fost în centrul unei faze uluitoare în minutul 10 al partidei care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Eroare mijlocaşului român o poate costa pe Pisa, care este în luptă pentru play-off-ul de promovare în Serie B. Înaintea partidei, echipa lui Marin se afla pe locul 8, în timp ce Como se afla pe locul 4.

În minutul 10 al partidei, Marius Marin a comis o gafă uluitoare. După un out de poartă executat scurt de coechipierii mijlocaşului român, Marin a primit balonul de la portar. Sub presiune, mijlocaşul lui Pisa a greşit pasa şi a trimis mingea în bară.

În încercarea disperată de a opri balonul, portarul Loria a plonjat, dar mingea a lovit bara şi a ricoşat la Bellemo, care a marcat unul dintre cele mai uşoare goluri din carieră. Como deschisese scorul în meciul cu Pisa încă din minutul 2, prin Bellemo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și