Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă a marcat un nou gol pentru Parma! Atacantul naționalei a făcut spectacol în meciul cu Venezia

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 15:38

Valentin Mihăilă a marcat un nou gol pentru Parma! Atacantul naționalei a făcut spectacol în meciul cu Venezia

Valentin Mihăilă a marcat un nou gol pentru Parma

Valentin Mihăilă / Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat un nou gol pentru Parma. Jucătorul „cruciaților” își continuă forma bună pe care o traversează în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul echipei naționale a înscris în partida dintre Parma și Venezia, din etapa cu numărul 23 a sezonului din al doilea eșalon al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd live, exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă a marcat un nou gol pentru Parma

În minutul 21 al duelului dintre Parma și Venezia, Valentin Mihăilă a primit o pasă excelentă și a pornit într-o cursă senzațională spre careu. După o preluare largă, jucătorul echipei naționale a trimis mingea plasat spre poartă și l-a învins fără probleme pe portarul formației oaspete. Reușita a fost validată cu ajutorul sistemului VAR.

Astfel, Valentin Mihăilă își continuă forma bună la Parma. Acesta a mai marcat și în etapa cu numărul 21 a sezonului de Serie B, pe 19 ianuarie, într-un duel cu Sampdoria. La momentul respectiv, echipa românilor se impunea cu scorul de 3-0.

În acest sezon, Valentin Mihăilă a marcat 3 goluri pentru Parma și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față, fostul jucător de la Universitatea Craiova este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi la scenă deschisă după evoluţiile de la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi la scenă deschisă în presa din Italia, după evoluţiile de la Parma. Antonio Di Gaudio, fostul jucător al „cruciaţilor”, s-a declarat impresionat de jocul celor doi români, mărturisind că aceştia se pot descurca şi în Serie A.

Antonio Di Gaudio a declarat că Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt decisivi la Parma, chiar şi în partidele în care nu marchează. Fostul jucător al „cruciaţilor” a mai declarat că este o plăcere să-i vadă jucând pe cei doi români.

„Contribuțiile lui Man și Mihăilă vor cântări foarte mult. Sunt jucători care decid meciuri. Chiar dacă nu reușesc să marcheze, sunt multe situații în care fie pasează decisiv, fie contribuie la fază.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă sunt în cea mai bună formă, reușesc să se descurce excelent. Din punctul meu de vedere, ambii români sunt jucători foarte buni. Îi urmăresc foarte mult pentru că mă regăsesc în ei, și ei joacă tot pe postul de extremă.

Îmi place să îi văd jucând. Mihăilă și Man au un sezon excelent, iar Parma trebuie să se bucure de ei. Sunt jucători de viitor care s-ar putea descurca și în Serie A”, a declarat Antonio Di Gaudio, conform parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și