Închide meniul

Valentin Mihăilă ar putea reveni la Parma, în meciul cu Palermo! Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY, pe 1 aprilie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 martie 2023, 19:47

Valentin Mihăilă ar putea reveni la Parma, în meciul cu Palermo! Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY, pe 1 aprilie

Valentin Mihăilă ar putea reveni la Parma, în duelul cu Palermo

Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Valentin Mihăilă ar putea reveni la Parma, în meciul cu Palermo. Internaționalul român s-a accidentat la începutul lunii februarie, într-un duel cu Genoa, și a părăsit terenul în lacrimi. Presa din Italia anunță că mijlocașul de 23 de ani este gata să revină pe teren, în următorul meci al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma – Palermo se va vedea exclusiv pe AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro, pe 1 aprilie, de la ora 15:00.

Valentin Mihăilă ar putea reveni la Parma, în meciul cu Palermo

Jurnaliștii de la parmalive.com au făcut anunțul mult așteptat, despre Valentin Mihăilă. Se pare că internaționalul român va putea să evolueze în duelul cu Palermo, fiind aproape recuperat după accidentarea suferită în urmă cu aproape 2 luni.

Valentin Mihăilă a început să se antreneze alături de echipă chiar înaintea meciului din runda precedentă, cu Como, meci care a fost exclusiv pe AntenaPLAY.

„Echipa se va putea baza pe Valentin Mihăilă, care a început deja să se antreneze, parțial, cu restul grupului, înaintea meciului cu Como”, susțin jurnaliștii de la parmalive.com.

Reclamă

Valentin Mihăilă traversează un sezon complicat, fiind măcinat de mai multe probleme medicale. În actuala stagiune, internaționalul român a bifat 12 partide, marcând trei goluri și oferind trei assist-uri.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați de presa din Italia

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați de presa din Italia, după evoluțiile oscilante de la Parma, din actualul sezon. Jurnaliștii din Peninsulă susțin că cei doi internaționali români au traversat o perioadă modestă, fiind de asemenea măcinați și de accidentări.

Despre Dennis Man, jurnaliștii italieni notează faptul că a sosit „cu mare fast” la Parma, prin prisma cifrelor sale bune de la FCSB, „asemănătoare cu ale lui Cristiano Ronaldo”. Cu toate acestea, mijlocașul nu a reușit să se impună cu adevărat la formația italiană, având evoluții oscilante.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, despre celălalt român, Valentin Mihăilă, jurnaliștii italieni scriu faptul că a fost măcinat de accidentări în acest sezon, fapt care îi afectează implicit și forma sportivă. În acest context, presa din Peninsulă notează faptul că oficialii de la Parma pot lua în calcul să îi vândă pe cei doi români, pentru a-și putea recupera astfel o parte din banii investiți în transferurile lor.

„Capitolul Man și Mihăilă: primul a sosit cu mare fast, dar nu a reușit niciodată să facă diferența până la capăt, nici măcar în Serie B, în ciuda faptului că avea performanțe asemănătoare cu cele ale lui Cristiano Ronaldo, în campionatul României.

Celălalt a suferit o mulțime de accidentări, care îi încetinesc creșterea și explozia. Indiferent de bugetul lui Krause (n.r. Kyle Krause, patronul Parmei), este greu să te gândești că-i poți păstra pe acești jucători pentru totdeauna, iar ținerea acestora împotriva voinței lor nu ar face bine, dacă ei ar fi nefericiți”, notează cei de la parmalive.com.

Recomandări
  • Valentin Mihăilă ar putea reveni la Parma, în duelul cu Palermo
  • Anunțul presei din Italia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și