Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 16:16

Reclamă
Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A

Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat un gol superb pentru Parma, în duelul cu Lecco, din etapa a 35-a din Serie B. Echipa românului este tot mai aproape de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a făcut instrucţie cu Lecco, ultima echipă clasată din Serie B. La pauză, scorul era de 3-0 pentru „cruciaţi”.

Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma

Valentin Mihăilă a marcat al cincilea gol al său, din acest sezon. Internaţionalul român a punctat în minutul 22 al partidei cu Lecco.

Mihăilă a şutat imparabil de la marginea careului, şutul lăsându-l fără reacţie pe portarul celor de la Lecco.

Vezi AICI golul marcat de Valentin Mihăilă, în Parma – Lecco!

Reclamă

Iniţial, scorul a fost deschis de Adrien Bernabe, în minutul 15, cel care a marcat din pasa lui Bonny. După golul lui Valentin Mihăilă, în minutul 31, Bernabe a reuşit „dubla”, de data aceasta marcând din pasa lui Hernani.

Dacă o va învinge pe Lecco, Parma a acumulat 73 de puncte, fiind lider detaşat în Serie B. Formaţia românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă este la o distanţă de şase puncte faţă de locul secund, cu trei etape rămase de disputat, până la finalul sezonului.

Valentin Mihăilă a început ca titular duelul cu Lecco. De cealaltă parte, celălalt român de la Parma, Dennis Man, nu a fost în lot pentru duelul din etapa a 35-a din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu înainte de EURO 2024. Internaţionalul român de 25 de ani nu va face parte din lotul lui Parma pentru meciul cu Lecco, din etapa cu numărul 35 din Serie B.

Mai mulţi „tricolori” s-au accidentat în ultima perioadă, iar selecţionerul Edi Iordănescu are mari bătăi de cap. Dennis Man s-a accidentat şi el, iar presa din Italia a anunţat ce s-a întâmplat cu internaţionalul român.

La ultimul antrenament al celor de la Parma, Dennis Man a suferit o întindere musculară, potrivit parmatoday.it. El a părăsit mai devreme antrenamentul şi a fost scos din lot de antrenorul Fabio Pecchia.

Din fericire nu este nimic grav, iar prezenţa lui Dennis Man la EURO 2024 nu este pusă în pericol de această accidentare.

În acest sezon, Dennis Man a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Parma. Românul a marcat 11 goluri în 30 de meciuri din Serie B şi a contribuit din plin la succesul echipei care este foarte aproape de revenirea în Serie A.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și