Închide meniul

Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul de la Parma după ce a revenit în primul 11! Ce notă a primit românul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 8:48

Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul de la Parma după ce a revenit în primul 11! Ce notă a primit românul

Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul de la Parma după ce a revenit în primul 11

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci al Parmei/ Profimedia

Valentin Mihăilă a fost lăudat de antrenorul de la Parma, după ce a revenit în primul 11 al echipei. Fabio Pecchia a apreciat efortul depus de internaţionalul român, care a bifat primul meci ca titular după accidentarea teribilă suferită în luna iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Parma şi Pisa, încheiat cu scorul de 2-1, a fost în exclusivitate în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul de la Parma după ce a revenit în primul 11

Fabio Pecchia a analizat jocul echipei sale, şi s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, după victoria cu Pisa.

Antrenorul celor de la Parma l-a remarcat şi pe Valentin Mihăilă, şi a mărturisit că acesta a revenit în primul 11 după o perioadă îndelungată, însă a avut o prestaţie foarte bună.

„Mi-a plăcut spiritul echipei, ce a fost pe teren, pe bancă şi în vestiar. Am văzut o reacţie bună la scorul de 1-1, a fost dorinţa de a reveni, şi acest spirit a fost răsplătit cu victoria pe final.

Reclamă

Mihăilă a revenit după mult timp. Mi-a plăcut mult de el. Este un climat de egalitate la echipă. Cei care sunt în cele mai bune condiţii, vor juca, şi cei care nu sunt, trebuie să fie pregătiţi la fiecare meci, chiar şi cei care nu au mai jucat de mult timp”, a declarat Fabio Pecchia, conform parmalive.com.

Graţie prestaţiei din duelul cu Pisa, Valentin Mihăilă a primit nota 5,5, din partea jurnaliştilor italieni de la tuttomercatoweb.com. Aceştia au notat faptul că internaţionalul român a depus mult efort, însă s-a simţit faptul că nu a mai jucat de mult ca titular.

„Mihăilă a depus mult efort, dar corpul lui pare detaşat de această Parma”, au notat jurnaliştii din Peninsulă.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma

Valentin Mihăilă, a fost aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma! În minutul 22, românul a primit o minge în careu şi a reluat superb, cu călcâiul. Mihăilă a trimis pe spaţiul porţii, dar portarul Nicolas a reuşit să respingă balonul. Pisa – Parma şi Reggiana – Palermo sunt LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Mihăilă s-a demarcat foarte bine, la limita offside-ului şi a reluat superb, dar reflexul lui Nicolas a împiedicat unul din cele mai frumoase goluri din acest sezon de Serie B.

Valentin Mihăilă a fost titularizat de către antrenorul Fabio Pecchia. Dennis Man, accidentat, nu evoluează în Pisa – Parma.

„Cruciaţii” au avut un start perfect de partidă. În minutul 14 Bonny a marcat, după o acţiune superbă a lui Sohm, care a driblat trei adversari. Sohm i-a pasat, după driblingurile superbe, decisiv lui Bonny, care a reluat perfect şi a deschis scorul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și