Închide meniul
Video

Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2024, 18:26

Reclamă

Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!

Momentul în care Mihăilă este lovit, la marginea careului / capturi AntenaPLAY

Valentin Mihăilă a fost lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Faza s-a petrecut în minutul 29 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma – Spezia e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. În urma duelului de la marginea careului, Mihăilă a fost surprins sângerând. Arbitrul a decis să nu dicteze nimic.

Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!

Mihăilă a primit îngrijiri medicale în afara terenului în urma contactului, după care a reintrat pe teren.

Parma este lider în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă e foarte aproape să promoveze direct în Serie A.

Dacă va reuşi să câştige astăzi, Parma va avea 5 puncte avans faţă de locul 2 din Serie B, Como. Parma a fost învinsă sezonul trecut de Cagliari în semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A. Cagliari avea să promoveze în Serie A, după ce a câştigat finala play-off-ului cu Bari, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Parma – Spezia 1-0 la pauză. Meciul e LIVE în AntenaPLAY

Parma – Spezia e 1-0 la pauză. Meciul e transmis în AntenaPLAY. La acest scor, echipa românilor Man şi Mihăilă se distanţează la 5 puncte de Como, locul 2 în Serie B.

Hernani a deschis scorul în minutul 45+1 al partidei, cu un şut în forţă, care a fost deviat înainte de a intra în poartă.

Anterior, Bonny a avut un gol anulat pentru un fault în atac. El marcase superb, bară-gol, după ce a driblat mai mulţi adversari, dar reuşita a fost anulată cu VAR. Bonny a primit şi cartonaş galben după ce imaginile urmărite de central pe ecranul de lângă gazon au arătat că l-a călcat pe un adversar.

Reclamă 4 / 0/3

Como a învins-o astăzi pe Bari, cu 2-1, în Serie B. George Puşcaş a marcat în acest meci cel de al doilea său gol de când a venit la Bari. Şi Edjouma, jucător împrumutat de FCSB la Bari, a intrat în a doua repriză. Bari are un sezon foarte slab în Serie B, fiind în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce sezonul trecut a fost aproape de a promova în Serie A.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și