Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, primul gol al sezonului la Parma! Românul a „spart gheaţa” în meciul dramatic cu Palermo

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 19:32

Reclamă
Valentin Mihăilă, primul gol al sezonului la Parma! Românul a „spart gheaţa în meciul dramatic cu Palermo

Valentin Mihăilă, primul gol al sezonului la Parma

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat primul gol al sezonului la Parma! Internaţionalul român a punctat superb în remiza nebună cu Palermo, din etapa a 16-a din Serie B. Mijlocaşul a contribuit din plin la revenirea de senzaţie a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a fost condusă cu 3-1, însă a smuls un punct in extremis din duelul cu Palermo. Partida de Serie B s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, primul gol al sezonului la Parma

Valentin Mihăilă a început duelul cu Palermo ca rezervă, fiind trimis în teren în locul lui Dennis Man în minutul 73. La momentul respectiv, scorul era de 2-1 pentru Palermo, după „dubla” lui Brunori din prima repriză.

În minutul 85, Palermo a dus scorul la 3-1, după reuşita lui Segre. În prelungiri, Parma a dat de două ori lovitura şi a obţinut un punct nesperat.

Mai întâi, Valentin Mihăilă a punctat spectaculos în minutul 90+1. Internaţionalul român a înscris cu un şut bine plasat, de la marginea careului celor de la Palermo. Pigliacelli, fostul portar al Universităţii Craiova, nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei românului.

Reclamă

Cinci minute mai târziu, Parma a reuşit să egaleze prin Charpentier. Pigliacelli era ieşit din poartă, iar mijlocaşul „cruciaţilor” a punctat cu o lovitură de cap. Imediat după gol, s-a declanşat nebunia pe teren şi în tribune. Toţi jucătorii şi membrii staff-ului Parmei s-au năpustit asupra lui Charpentier, marcatorul golului.

Valentin Mihăilă a bifat primul gol al sezonului pentru Parma, sezon în care a fost chinuit de accidentări. Internaţionalul român a avut o evoluţie solidă şi în meciul precedent, cel de Cupa Italiei. Românul a reuşit o pasă de gol superbă în duelul cu Fiorentina.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi în presa din Italia, după eliminarea dramatică a Parmei din Cupa Italiei. În ciuda faptului că Man a ratat la loviturile de departajare, jurnaliştii italieni au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul şi Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a bifat al doilea meci la rând ca titular la Parma, în timp ce Dennis Man a început ca rezervă duelul de Cupă cu Fiorentina, fiind trimis în teren în minutul 70.

„A avut o ocazie mare și ar fi putut înlătura suspansul din meci. Părea începutul unei alte seri proaste, dar, de data aceasta, Mihăilă reacționează, recuperează o minge și îl servește pe Bonny în mijlocul careului. Laude pentru atitudinea lui: de multe ori aleargă înapoi, se sacrifică și îl sprijină pe Coulibaly pe acea bandă. Semne excelente după o perioadă de coșmar”, au notat italienii de la parmalive.com.

De cealaltă parte, Dennis Man a fost şi el lăudat, deşi a ratat o lovitură de la punctul cu var. Italienii susţin că internaţionalul român „şi-a bătut joc de fundaşii adverşi” şi a creat probleme în defensiva Fiorentinei la fiecare fază.

În minutele de final, el a fost singurul capabil să aprindă lumina. Și-a bătut joc de fundașii adversari, driblează pe toată lumea și ajunge la poartă de mai multe ori, dându-i fiori lui Franchi. El singur pune în dificultate întreaga apărare și reaprinde speranțele suporterilor, care au visat în această seară. A ratat însă pentru a doua oară de la punctul cu var, după meciul cu Modena, dar de data aceasta mingea se lovește de stâlp”, a mai notat sura citată mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și