Închide meniul

Valentin Mihăilă, sfătuit de antrenorul de la Parma înainte de startul sezonului: „Trebuie să-şi găsească liniştea!”

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 19:53

Reclamă
Valentin Mihăilă, sfătuit de antrenorul de la Parma înainte de startul sezonului: „Trebuie să-şi găsească liniştea!

Valentin Mihăilă, sfătuit de antrenorul de la Parma înainte de startul sezonului

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă a fost sfătuit de antrenorul de la Parma, înainte de startul noului sezon. Fabio Pecchia susţine că internaţionalul român are nevoie de linişte, după accidentările repetate suferite în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul sezon de Serie B va debuta pe data de 18 august, şi va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, sfătuit de antrenorul de la Parma înainte de startul sezonului

Valentin Mihăilă se recuperează în prezent după accidentarea suferită în duelul dintre România şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Înainte ca acesta să revină pe teren la Parma, antrenorul „cruciaţilor” a analizat parcursul internaţionalului român, din ultimul sezon.

Fabio Pecchia susţine că Mihăilă a fost chinuit de accidentări în stagiunea precedentă, ca urmare, are nevoie de linişte. Tehnicianul trupei din Serie B susţine că este disponibil să-l ajute pe român, pentru ca acesta să revină cât mai repede la o formă fizică bună.

„Valentin are nevoie de serenitate, iar eu mă pun la dispoziție pentru ca el să fie, înainte de toate, un băiat liniștit, pentru că parcursul lui l-a privat de un pic de liniște, chiar și într-o manieră legitimă.

Reclamă

În ultimul an, de fiecare dată când a revenit după o accidentare a suferit o recidivă, în consecință trebuie să-și regăsească liniștea și să înfrunte toate problemele într-un mod mai calm.

De asta va beneficia și condiția fizică, îl va ajuta să aibă mai multă partide în picioare”, a declarat Fabio Pecchia, conform parmalive.com.

Valentin Mihăilă s-a accidentat în duelul cu Elveţia, duel în care a fost eroul României. Mijlocaşul de 23 de ani a marcat o „dublă” şi le-a adus tricolorilor un punct.

Reclamă 4 / 0/3

Pe parcursul sezonului trecut la Parma, Valentin Mihăilă a bifat 19 meciuri, reuşind să marcheze trei goluri şi să ofere tot atâtea assit-uri. Contractul lui Mihăilă cu formaţia de Serie B expiră în vara lui 2025.

Veşti bune despre Valentin Mihăilă! Italienii au anunţat când revine pe teren

Veşti bune despre Valentin Mihăilă! Accidentat în meciul dintre Elveţia şi România, după ce a înscris două goluri şi a obţinut un punct nesperat pentru tricolori, Mihăilă este pregătit să revină la antrenamentele celor de la Parma.

Potrivit parmalive.com, recuperarea lui Valentin Mihăilă decurge cum trebuie, urmând ca acesta să revină pe teren în cursul acestei săptămâni.

De asemenea, de săptămâna viitoare, Valentin Mihăilă este aşteptat să e alăture colegilor săi de la Parma la antrenamente.

Parma se află în cantonamentul din Valles, dar Valentin Mihăilă nu s-a putut antrena alături de coechipierii săi din cauza accidentării suferite pe finalul meciului dintre Elveţia şi România, din preliminariile Campionatului European din 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și