Închide meniul

Veşti bune despre Valentin Mihăilă! Italienii au anunţat când revine pe teren, după accidentarea suferită în Elveţia – România

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2023, 14:03

Reclamă
Veşti bune despre Valentin Mihăilă! Italienii au anunţat când revine pe teren, după accidentarea suferită în Elveţia – România

Cum l-au descris italienii pe Valentin Mihăilă, după ce a "spart gheaţa" şi a marcat pentru Parma

Valentin Mihăilă / Profimedia

Veşti bune despre Valentin Mihăilă! Accidentat în meciul dintre Elveţia şi România, după ce a înscris două goluri şi a obţinut un punct nesperat pentru tricolori, Mihăilă este pregătit să revină la antrenamentele celor de la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă poate fi urmărit în noul sezon din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY.

Veşti bune despre Valentin Mihăilă! Italienii au anunţat când revine pe teren, după accidentarea suferită în Elveţia – România

Potrivit parmalive.com, recuperarea lui Valentin Mihăilă decurge cum trebuie, urmând ca acesta să revină pe teren în cursul acestei săptămâni.

De asemenea, de săptămâna viitoare, Valentin Mihăilă este aşteptat să e alăture colegilor săi de la Parma la antrenamente.

Parma se află în cantonamentul din Valles, dar Valentin Mihăilă nu s-a putut antrena alături de coechipierii săi din cauza accidentării suferite pe finalul meciului dintre Elveţia şi România, din preliminariile Campionatului European din 2024.

Reclamă

Valentin Mihăilă a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024. Fotbalistul crede că România va obține 6 puncte, din următoarele 2 meciuri

Valentin Mihăilă a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024. „Eroul de la Lucerna” este de părere că selecționata condusă de Edi Iordănescu are șanse reale să participe la Campionatul European din 2024, organizat în Germania.

Jucătorul echipei naționale este de părere că România are șanse reale de a obține 6 puncte din următoarele două partide. Tricolorii se vor duela cu selecționatele din Kosovo și Israel, în luna septembrie.

De asemenea, acesta a vorbit despre șansele de claificare la EURO 2024. Fotbalistul este de părere că naționala are forța necesară pentru calificarea la turneul final și speră că va fi susținută în număr mare de fani, la meciurile care vor fi disputate pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că este un punct foarte important. Este o grupă strânsă. Nu știu dacă mesajul meu a fost auzit, probabil că da, am văzut că s-a vorbit foarte mult despre echipa națională. Cum am spus, trebuie să fim uniți, toți vrem să ne calificăm. Cu siguranță, toată România va fi fericită dacă ne vom califica.

Eu cred, toți jucătorii cred că ne putem califica, Mister (n.r. Edi Iordănescu) crede că ne putem califica. Următoarele meciuri de acasă (n.red. cu Israel și Kosovo) vor fi cruciale. Sper să ne încurajeze 55 de mii de suporteri pe Arena Națională.

Pe Kosovo am întâlnit-o în ultima dublă. Pe Israel, am întâlnit-o într-un meci amical. Am simțit o echipă bună, dar s-au schimbat multe de atunci. Când va veni ora meciului, sper să fim pregătiți. Sper să luăm șase puncte și trebuie să luăm șase puncte”, a spus Valentin Mihăilă, pentru frf.tv.

Următoarele meciuri ale echipei naționale sunt programate pe 9 septembrie (împotriva Israelului) și pe 12 septembrie (împotriva selecționatei din Kosovo). Ambele meciuri se vor juca la București, pe Arena Națională.

Înainte de acțiunea din luna septembrie, România ocupă locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, cu 8 puncte. Pe primul loc este Elveția, cu 10 puncte. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Israel, cu 7 puncte și de Belarus, cu 3 puncte, în timp ce ultimele două poziții ale grupei sunt ocupate de Kosovo, cu 3 puncte și de Andorra, cu 1 punct.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și