Închide meniul

Venezia – Como 3-0 a fost în AntenaPLAY. Pierini a reușit o „dublă” de senzaţie, în Serie B

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 23:25 / Actualizat: 30 noiembrie 2023, 16:27

Venezia – Como 3-0 a fost în AntenaPLAY. Pierini a reușit o „dublă de senzaţie, în Serie B

Venezia - Como, LIVE VIDEO, 21:30

Duel în partida dintre Como şi Venezia/ Profimedia

Venezia – Como 3-0, duelul din prima etapă a noului sezon din Serie B, a fost exclusiv în AntenaPLAY. A fost spectacol total în a doua ligă din Italia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venezia a rezolvat repede soarta partidei. Pierini a deschis scoul în minutul 19 şi a dublat avantajul echipei sale până la pauză. În repriza secundă a punctat şi Pohjanpalo, după un gol care a avut nevoie de validare cu ajutorul sistemului VAR.

Venezia – Como 3-0 a fost în AntenaPlay

Min. 90: Final de meci!

Min. 54: Venezia – Como 3-0! Pohjanpalo a marcat după un şut ratat al lui Ellertsson. Oaspeţii au cerut degeaba ofsaid!

Min. 32: Venezia – Como 2-0. Pierini a reuşit „dubla”!

Reclamă

Min. 19: Venezia – Como 1-0. Pierini a marcat din pasa lui Zampano!

Min. 1: A început meciul.

Update: Au apărut chipele de start.

Reclamă 4 / 0/3

Venezia (4-3-3): Joronen – Candela, Idzes, Svernko, Zampano – Busio, Tessmann, Ellertsson – Pierini, Pohjnpalo, Johnsen

Como (4-4-2): Semper – Cassandro, Odenthal, Barba, Ioannou – Da Cunha, Bellemo, Abildgaard, Chajia – Cutrone, Cerri

Primul meci care s-a văzut în AntenaPLAY din acest sezon de Serie B a fost Bari – Palermo. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după ce gazdele au evoluat în dublă inferioritate numerică timp de mai bine de jumătate de oră.

Venezia s-a clasat pe locul 8 în sezonul trecut de Serie B, şi s-a calificat astfel în play-off-ul pentru promovare. A pierdut însă în faţa celor d ela Cagliari încă din sferturi, cu scorul de 1-2.

De cealaltă parte, Como s-a clasat pe locul 13 în sezonul trecut de Serie B, salvându-se de la retrogradare.

În stagiunea precedentă, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. Como a câştigat duelul tur, de pe teren propriu cu scorul de 1-0, în timp ce Venezia a câştigat returul cu scorul de 3-2.

Dennis Man poate pleca din Serie B

Dennis Man a primit două oferte din Serie A şi poate reuşi transferul la care visează. Jurnaliştii italieni anunţă că Giovanni Becali negociază în aceste zile plecarea atacantului în vârstă de 24 de ani de la Parma.

Reclamă

Potrivit sportparma.com, viitorul lui Dennis Man se va decide în următoarele două săptămâni. Bologna şi Frosinone sunt echipele care insistă pentru fostul jucător de la FCSB.

Dennis Man se pregăteşte pentru debutul în noul sezon. De el se leagă speranţele fanilor pentru promovare, dar patronul Kyle Krause încearcă să îşi recupereze din investiaţia uriaşă. În 2021 l-a cumpărat pe Man de la FCSB cu 13 milioane de euro.

Sursa citată anterior anunţă că americanul aflat la conducerea clubului Parma cere o sumă curprinsă între 7 şi 8 milioane de euro. La aceasta se adaugă diferite bonusuri şi un procent dintr-un transfer ulterior. Mai mult, Krause insistă şi pentru o clauză de răscumpărare la finalul acestei ediţii de campionat.

Pentru moment, Frosinone ar fi venit cu propunerea de a-l cumpăra pe Dennis Man, în timp ce Bologna îşi doreşte un împrumut şi posibilitatea de a-l transfera definitiv în cazul în care internaţionalul român va confirma.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și