Închide meniul

Veste uriaşă primită de Malcom Edjouma, înainte de Spezia – Bari! Anunţul italienilor despre fostul mijlocaş de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 19:30

Veste uriaşă primită de Malcom Edjouma, înainte de Spezia – Bari! Anunţul italienilor despre fostul mijlocaş de la FCSB

Veste uriaşă primită de Malcom Edjouma, înainte de Spezia - Bari

Malcom Edjouma, în timpul unui meci la Bari/ Profimedia

Malcom Edjouma a primit o veste uriaşă, înainte de Spezia – Bari, meci care se va vedea live în AntenaPLAY. Italienii au făcut anunţul despre fostul mijlocaş de la FCSB, dezvăluind că acesta ar putea reveni în primul 11 al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Spezia şi Bari, din etapa a 17-a din Serie B, se va vedea live, exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Veste uriaşă primită de Malcom Edjouma, înainte de Spezia – Bari

Malcom Edjouma a bifat ultimul meci ca titular la Bari pe 24 septembrie, în duelul cu Catanazaro. La momentul respectiv, mijlocaşul francez de 27 de ani a fost înlocuit la pauză.

În ultima etapă, în partida cu Sudtirol, Malcom Edjouma a fost trimis în teren imediat după pauză, iar italienii au fost extrem de mulţumiţi de prestaţia acestuia. Presa din Peninsulă anunţă că, după evoluţia din ultimul meci, Edjouma ar putea începe chiar ca titular partida cu Spezia.

„Și dacă a venit și rândul lui Edjouma la meciul contra celor de la Spezia? În a doua repriză a meciului cu Sudtirol, Edjouma a intrat foarte bine, iar în această seară (n.r. vineri), ar putea fi chiar titular.

Reclamă

Malcom Edjouma este într-o formă bună și acesta ar putea fi momentul lui”, au notat italienii de la labaricalcio.it.

De asemenea, şi italienii de la Corriere dello Sport au analizat posibila titularizare a lui Malcom Edjouma, în duelul cu Spezia. Aceştia susţin că încrederea oficialilor de la Bari în mijlocaşul francez a crescut, după meciul din runda precedentă.

„De data asta crede, Malcom Edjouma! Mijlocașul francez este unul dintre candidații pentru deplasarea cu Spezia. Este mai mult decât o speranță, pentru că acum încrederea crește, încrederea fostului jucător de la FCSB în el însuși și încrederea celor de la Bari în el.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a jucat o repriză întreagă în meciul cu Sudtirol. Acum, că jucătorul a văzut terenul cu Marino (n.red. Marino Pasquale, antrenorul lui Bari), este timpul să aibă un impact în echipă”, a notat sursa citată mai sus.

Ce se întâmplă cu Malcom Edjouma la Bari, după perioada de coşmar pe care a trăit-o la echipa italiană

Malcom Edjouma a fost acum lăudat de presa din Italia. Şi antrenorul său de la Bari, Pasquale Marino, pare impresionat de ultimele evoluţii ale francezului.

„Un Edjouma în creștere. În ultimele meciuri, fostul jucător al Stelei (n.r. FCSB) a dat dovadă de un fotbal mai proactiv decât în ​​trecut. Vești bune pentru mijlocașul lui Marino care, încetul cu încetul, îmbrățișează calitățile fotbalistului marocan, despre care s-a vorbit atât de mult în momentul sosirii sale la echipă.

Râuri de cerneală au fost, de fapt, irosite pe Edjouma, chiar și în timpul crizei sale. De la obiect misterios la posibil pion important al echipei. Este momentul să-i dăm acum un tricou de titular lui Edjouma sau mai sunt și alți pași de făcut și jucătorul trebuie să mai transpire pentru o șansă de la început?”, au scris cei de la tuttobari.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și