Închide meniul
Video

Festivitate superbă la Otopeni! Ştefan-Alexandru Constantin a intonat imnul României, la Campionatele Europene de înot

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 18:17 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 19:36

Festivitate superbă la Campionatele Europene de înot de la Otopeni

Ştefan-Alexandru Constantin a intonat imnul României la Otopeni/ AntenaPLAY

A avut loc o festivitate superbă la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Baritonul Ştefan-Alexandru Constantin a intonat imnul României, aşa cum s-a întâmplat şi la parada de 1 decembrie, de la Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se desfăşoară live în AntenaPLAY. David Popovici, alături de ştafeta sa de 4×50 de m, vor lupta pentru aur în finala programată la 19:04.

Festivitate superbă la Campionatele Europene de înot de la Otopeni

Înainte de sesiunea de seară de la Otopeni, a avut loc un moment superb. Fiecare ţară şi-a trimis cât un sportiv în sală, care ţinea steagul.

Ulterior, Ştefan-Alexandru Constantin a intonat imnul României. Baritonul a fost cel care a intonat imnul şi la parada de 1 decembrie, de la Arcul de Triumf.

Fanii români prezenţi la bazinul de la Otopeni au afişat steagul României, în momentul în care s-a intonat imnul naţional.

Imediat după festivitate, a început sesiunea de seară a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. Patru finale, de 400 m mix feminin, 400 m mixt masculin, 4×50 de metri liber ştafetă feminină şi 4×50 de metri liber ştafetă masculină se vor desfăşura în această seară.

David Popovici şi ştafeta sa, de 4×50 de m liber, vor intra în bazin de la ora 19:04, în ultima probă a primei zile de concurs.

De asemenea, alte patru semifinale se vor disputa în sesiunea de seară de la Otopeni.

Diana Stiger şi-a setat obiectivele la Campionatele Europene de înot

Diana Stiger şi-a setat obiectivele la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie care se vede live în AntenaPLAY. Înotătoarea de doar 15 ani a declarat că îşi doreşte să stabilească un nou record naţional, în bazinul de la Otopeni.

„Mă simt foarte bine, sunt foarte fericită pentru rezultatul pe care l-am făcut. Sper ca mâine, în finală, să merg mult mai bine şi să am un rezultat mult mai bun. Am avut câteva ore libere, am reuşit şi să mănânc.

Încă de când eram mică, am văzut că merg mult mai bine la probleme mai lungi. Am început să antrenez partea asta mult mai mult. Nu mă aşteptam să mă calific, pentru că totuşi suntem la Campionatele pentru seniori şi încă sunt junior, de 15 ani. Dar mă bucur foarte tare, m-am simţit foarte bine, cunosc foarte bine bazinul de la Naţionale.

Mă simt foarte bine, sunt foarte onorată că m-am calificat. Mă bucur foarte mult să văd campionii olimpici chiar în faţa ochilor mei, să concurez cu ei.

(N.r. Care este obiectivul tău) Îmi doresc cât mai multe finale, să-mi îmbunătăţesc timpii. Şi de ce nu, sper şi la un record naţional, de care am fost foarte aproape la proba de 400 de m”, a declarat Diana Stiger, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și