Închide meniul

Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2024, 23:26

Reclamă
Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

Mihaela Cambei, la Paris / Profimedia Images

Reacţia COSR a venit imediat după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere! Românca a fost foarte aproape de aur, chinezoaica Hou Zhihui reuşind să obţină primul loc la ultima ridicare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Hou Zhihui, campioana olimpică en-titre, a ridicat 117 kg la aruncat, doborându-şi precedentul record olimpic. A avut nevoie de record olimpic pentru a o depăşi pe Cambei.

Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

Mihaela Cambei a avut un total de 205 kg, în timp ce chinezoaica Hou Zhihui, ce a obţinut aurul olimpic, a ajuns la 206 kg cu ultima ridicare. La smuls Mihaela Cambei a fost prima, cu 93 kg.

Team Romania la Jocurile Olimpice Paris 2024

Medalie de argint pentru Mihaela Cambei la haltere, categoria 49 kg. Sportiva noastră a reușit un joc al nervilor în finala olimpică. A intrat la stilul smuls la 89 de kg si a stat atentă la adversare reușind să jongleze cu greutățile în favoarea sa. A urmat reușita de la 91 de kg. Chinezoiaca Hou a ratat la 93 de kg, a rămas doar cu 89 de kg ridicate. Intre timp, Mihaela a intrat hotărâtă pentru o încercare care a dus-o pe primul loc la smuls, 93 de kg Strigătul ei a declanșat bucuria suporterilor români. Pe trei la acest stil a fost indianca Saikhom, cu 88 kg.

Reclamă
Reclamă 4

La aruncat, Mihaela a intrat în concurs la 106 kg. Fără probleme. jocul greutăților a început între adversare. Chinezoaica a plusat din prima 110 kg. Mihaela a răspuns și ea cu aceeași greutate,, indianca a ridicat din a doua 111 kg.

Medaliile s-au decis la ultima încercare. Tailandeza Khambao a ridicat în disperare 112 kg si Mihaela încă nu era sigură de medalie.

Cambei a intrat din nou în concurs la 112 kg pentru o medalie, cu toate puterile a reușit. A ratat indianca la 114 kg și apoi a reușit thailandeza să ridice haltera deasupra capului la 114 kg. Chinezoaica a cerut 117 kg pentru aur. Prima ratată. Hou a schimbat clasamentul, a ridicat 117 kg si…. Mihaelaaa Cambei a devenit vicecampioană olimpică. Bronzul l-a câștigat thailandeza Khambao. Diferența dintre aur și argint a fost de 1 kg…..

Reclamă

România are 8 medalii la Jocurile Olimpice: 3 de aur – 4 de argint și 1 bronz
#TeamRomania #COSR #Paris2024 #toțipentru1

Mihaela Cambei a devenit vicecampioană olimpică”, a transmis COSR pe Facebook după performanţa extraordinară a Mihaelei Cambei.

Mihaela Cambei, medalie de argint în proba de haltere! România a ajuns la 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris!

Mihaela Cambei a obţinut o medalie de argint în proba de haltere, 49 kg, de la Jocurile Olimpice! Mihaela Cambei a ridicat 93 de kg la smuls, clasându-se pe primul loc, şi 112 kg la aruncat! La total, Mihaela Cambei a avut 205 kg. Ea s-a clasat dramatic pe 2. Chinezoaica Hou Zhihui a ridicat 117 kg la aruncat şi a obţinut un total de 206 kg. Astfel, chinezoaica şi-a păstrat titlul olimpic de la Tokyo.

În vârstă de 21 de ani, Mihaela Cambei este la prima participare la Jocurile Olimpice. Cambei a fost însă declarată, în 2023, cea mai bună halterofilă din Europa.

Chinezoaica Hou Zhihui a trebuit să îşi bată propriul record olimpic pentru a o întrece pe românca noastră fantastică, Mihaela Cambei! Aurul s-a jucat la ultima ridicare a chinezoaicei. Ea a ridicat 117 kg la aruncat, doborându-şi precedentul record olimpic. Hou Zhihui era campioana olimpică en-titre, ia cucerind aurul şi la Tokyo.

Mihaela Valentina Cambei a câştigat trei medalii de aur la Campionatele Europene de Haltere de la Sofia din acest an, care au fost LIVE în AntenaPLAY!

Aurul la stilul smuls a fost obţinut cu 90 de kg, în timp ce aurul la stilul aruncat a fost obţnut cu 109 kg. La total, Cambei a cucerit aurul cu 199 kg. La Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, Mihaela a reuşit performanţe şi mai bune: 93 de kg la smuls, 112 kg la aruncat şi un total de 205 kg!

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

23:50

Ce a scris site-ul oficial al Jocurilor Olimpice despre Mihaela Cambei, după ce românca a devenit vicecampioană olimpică!

23:36

Mihaela Cambei, prima reacţie după ce a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice 2024: „Am zis ori la bal, ori la spital”

23:20

Povestea uriaşă a Mihaelei Cambei: a prins putere de mică, în gospodăria de la ţară! Acum şi-a împlinit marele vis

23:02

Cine e Mihaela Valentina Cambei, halterofila de argint a României! Românca a devenit vicecampioană olimpică la 21 de ani

22:45

Mihaela Cambei, medalie de argint în proba de haltere! România a ajuns la 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris!

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 5 „Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și