Închide meniul

Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 13:25

Reclamă
Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări

Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15

Profimedia

Iată programul Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 din ziua 15 de concurs de la Paris. Sportivii români au continuat probele din capitala Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15

Update 13:20: Cătălina Axente a pierdut duelul cu Kennedy Blades, scor 0-11. Românca s-a accidentat grav și a fost scoasă cu targa după lupta cu americanca.

Accidentare Cătălina Axente / Profimedia

Update 12.50: Luptătoarea Kriszta Tunde Incze a fost învinsă de Ana Paula Godinez Gonzalez, din Canada, în recalificări la categoria 62 kg, în cadrul turneului de lupte libere de la Jocurile Olimpice. Canadianca s-a impus cu scorul de 2-0. Dacă ar fi câştigat acest meci, Incze ar fi evoluat pentru medalia de bronz.

Update 12.30: Au început emoțiile pentru Kriszta Incze și Cătălina Axente.

Reclamă
Reclamă 4

Știrea inițială

Ziua de sâmbătă aduce doar proba de lupte libere pentru Team Romania. Singura sportivă care este sigură că va concura în ziua 15 este Cătălina Axente, care se va duela în optimile categoriei de 76kg feminin, de la lupte libere.

Luptătoarea română Kriszta Tunde Incze va evolua în recalificările categoriei 62 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce japoneza Sakura Motoki a reuşit să acceadă în finală, notează agerpres.ro.

Reclamă

Programul Team Romania din ziua 15:

Lupte libere:

  • 12:00 categoria 62 kg feminin, libere – recalificări: Kriszta Incze
  • 12:30 categoria 76 kg feminin, libere – optimi: Cătălina Axente
  • 13:50 categoria 76 kg feminin, libere – sferturi: Cătălina Axente (dacă se califică)
  • 19:55 categoria 76 kg feminin, libere – semifinale: Cătălina Axente (dacă se califică)
  • 21:50 categoria 62 kg feminin, libere – meci pentru bronz: Kriszta Incze (dacă se califică).

Cătălin Chirilă, despre eşecul de la Jocurile Olimpice 2024: „Se pare că nimeni nu se poate pune cu vremea. Am primit o lecţie”

Cătălin Chirilă a vorbit despre eşecul de la Jocurile Olimpice 2024. Sportivul român a ratat calificarea în finala A, la canoe simplu masculin pe 1000 de metri. Chirilă a reuşit în cele din urmă să termine pe primul loc finala B, ceea ce înseamnă că a încheiat Jocurile Olimpice pe locul 9.

Extrem de dezamăgit, Cătălin Chirilă a declarat că a fost luat prin surprindere de condiţiile meteo de la Paris, iar vântul i-a dat mari bătăi de cap.

„Sincer, concluziile cred că le voi trage când se vor linişti lucrurile. La prima vedere nu am reuşit să mă adaptez vremii care m-a surprins neplăcut. S-a întâmplat să fie vânt din spate-dreapta. Sunt sigur că nu asta e valoarea. Ştiu că puteam da mai mult. Am simţit că nu am reuşit să îi dau bărcii cât puteam eu.

Nu sunt sportiv care are un start puternic. Nu mă bazez pe prima parte a cursei. Trebuie să menţionez că totula fost conform planului, i-am ajuns pe adversari, până în ultimii 300 de metri am simţit că sunt în control, după care au apărut valurile.

Ţine de măiestria sportivului. Se pare că nimeni nu se poate pune cu vremea. Eu m-am împotrivit şi am primit o lecţie.

Eu ştiam că adversarii din celelalte serii nu s-au strofocat prea mult. Erau împrăţiţi egal. Pe mine francezul m-a împins să fac acel timp. În finala B publicul a fost mai gălăgios. Am tras linie după acea semifinală.

Îmi doresc foarte mult o medalie, dar nimic nu e întâmplător în viaţă. Dacă îmi este dat să fiu campion olimpic, voi fi campion olimpic. Acesta este sportul. Mi-am dorit să fiu cea mai bună variantă, nu am reuşit. Mi-am descărcat frustrarea în finala B. Totul e istorie”, a declarat Cătălin Chirilă, la sport.tvr.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:41

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!”

0:28

Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”

0:22

VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY

0:09

„E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie

23:55 10 aug.

Constantin Budescu, primul gol a sezonului! Atacantul de 35 de ani a marcat din penalty-ul comis de Borza în Gloria Buzău – Rapid

23:36 10 aug.

Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty

1 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 2 FotoCătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei. Imaginile durerii la Jocurile Olimpice 2024! 3 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 4 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu 5 Cele două cuvinte spuse de Imane Khelif, după ce a câștigat aurul olimpic la box feminin! Mesajul sportivei acuzată că e bărbat 6 Manchester City – Manchester United 1-1 (7-6 d.l.d.d). „Cetăţenii” au câştigat dramatic Supercupa Angliei! Nebunie la penalty-uri
Citește și