Închide meniul
Video

Ce mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO

Publicat: 29 aprilie 2024, 21:14 / Actualizat: 6 mai 2024, 18:46

Reclamă

Ce mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă!

Ce mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă. Mic-dejun cu fructe şi legume proaspete. E secretul energiei pentru calificarea la EURO al fetelor din naţională. Tot timpul, ele caută să mănânce cât mai sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La naţionala de fete, micul-dejun e ales cu grijă. Şi le dă energie jucătoarelor toată ziua.

Ce mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă!

Aş zice un iaurt grecesc cu nişte ovăz şi seminţe de chia şi o banană”, a spus Ştefania Vătafu.

Aş merge pe un smoothie din fructe de pădure”, a spus Ioana Bortan.

Roşii, castraveţi, avocado, banane”, a răspuns Adina Borodi.

Reclamă

Avocado cu orice altceva şi banane”, a răspuns Antonia Bratu.

La fiecare meci, jucătoarele României se lasă pe mâna bucătarului naţionalei, care le impresionează cu preparate gustoase.

Îmi plac supele cremă, aşa că rămân pe ele”, a punctat Ioana Bortan.

Reclamă 4 / 0/3

Curcanul cu orez”, a subliniat Antonia Bratu.

Aş putea spune şniţel de piept de pui cu piure pentru că nu mănânc foarte mult în Belgia şi când vin aici e delicios”, a spus Ştefania Vătafu.

 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj Vezi toate știrile
Citește și