Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Florin Tănase vrea revanşa după înfrângerea din Muntenegru: „A fost o dezamăgire mare, nu au fost zile uşoare!” Ce a spus despre oferta de la Ferencvaros

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2022, 21:34

Florin Tănase vrea revanşa în partida cu Bosnia

Captură Antena 1

Florin Tănase vrea revanşa după înfrângerea din Muntenegru. Căpitanul de la FCSB a recunoscut că atmosfera nu a fost tocmai bună după înfrângerea din Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bosnia – România este în direct la Antena 1 şi Antena Play, de la ora 21:45, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Florin Tănase vrea revanşa după înfrângerea din Muntenegru

Nu au fost zile prea uşoare. A fost o dezamăgire mare după meciul din Muntenegru. Nu ne aşteptam să facem un meci atât de slab. Dar asta este frumos în fotbal pentru că la câteva zile ai şansa din nou să araţi că eşti bun şi că a fost o întâmplare. Nu cred că poate să avantajeze o echipă. Jucăm pe acelaşi teren, eu sper ca la final să ieşimi învingători. Ne-a încurajat, ne-a spus să jucăm fără teama de a greşi şi eu sper să facem un joc foarte bun.

Să jucăm bine, creem ocazii pentru că meciul anterior nu ne-am creat ocazii. Eu sunt încrezător, ştim că şi noi avem jucători buni. Cu siguranţă nu o să fie uşor, dar eu sper să ieşim învingători„, a spus Florin Tănase în exclusivitate la Antena 1.

Florin Tănase a evitat să vorbească despre transferul la Ferencvaros

Florin Tănase a evitat să dea un răspuns concret când a fost întrebat de oferta de la Ferencvaros.

Reclamă

Acum sunt înaintea meciului, nu pot să mă gândesc la altceva decât la meci. Dacă se va apela la mine trebuie să intru pe teren să fiu fiu pregătit şi să nu fiu cu gândul în altă parte„, a mai spus Florin Tănase.

Cum poate ajunge România la Euro 2024 prin Nations League

În primul rând, tragerea la sorți a preliminariilor viitoarei ediții a Europeanului, găzduit peste 2 ani de Germania, va avea la bază ierarhia din Liga Națiunilor. Pe 9 octombrie 2022, la Frankfurt, naționalele europene vor fi împărțite în urne în funcție de aceste rezultate.

Apoi, Liga Națiunilor oferă o a doua șansă pentru prezența la EURO. 20 de echipe (primele două clasate în grupe) se vor califica la turneul final în urma preliminariilor, iar alte 12 selecționate își vor câștiga din Liga Națiunilor locul într-un play-off care decide alte 3 calificate.

Reclamă 4 / 0/3

Locurile în play-off sunt alocate câștigătoarelor de grupă din Ligile A, B și C, dacă acestea nu sunt deja calificate din preliminarii. Cea mai bună câștigătoare din Liga D merge și ea la baraj dacă o câștigătoare din ligile superioare e deja calificată la EURO.

La fel și cel mai bine clasate selecționate din competiție în cazul în care mai multe câștigătoare de grupă din Nations League au deja biletele pentru EURO.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și