Închide meniul

Florin Niță, față în față cu micii „tricolori” de Ziua Copilului! Portarul naționalei, luat la întrebări: „Care este supereroul tău favorit?”. Hai România! În fiecare zi

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 16:38

Florin Niță, față în față cu micii „tricolori de Ziua Copilului! Portarul naționalei, luat la întrebări: „Care este supereroul tău favorit?. Hai România! În fiecare zi

Florin Niță, în timpul unui meci

Florin Niță, în timpul unui meci / Profimedia

  • Florin Niță, față în față cu micii „tricolori” de Ziua Copilului
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Florin Niță s-a aflat față în față cu micii „tricolori” de Ziua Copilului. Portarul naționalei României a răspuns celor mai mari curiozități ale copiilor, înaintea bătăliilor din Nations League. Goalkeeper-ul de la Sparta Praga a dezvăluit inclusiv de ce a ales această meserie și care este supereroul său preferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niță a fost luat la întrebări de micii suporteri ai naționalei României.

Florin Niță, față în față cu micii „tricolori” de Ziua Copilului: „Superman este superoul meu favorit”

Omul din poarta naționalei lui Edi Iordănescu a răspuns tuturor întrebărilor venite din partea copiilor, de ziua lor.

Reclamă

„Sincer să fiu, a fost o întâmplare fericită. Am fost la un antrenament și din trei portari nu mai era decât unul și a trebuit să iau locul unui coleg. Am avut niște intervenții bune și de atunci am rămas în poartă. Aveam nouă sau zece ani”, a spus Florin Niță, pentru FRF TV.

„Ba da, este al naibii de frig, urăsc iarna, dar nu avem încotro. Trebuie să ne facem meseria cât mai bine, indiferent de condițiile meteo, chiar dacă este ger sau sunt temperaturi foarte ridicate.”

Reclamă

Echipa mea de suflet este România.

„Undița! Preferam să merg la pescuit. Este un sport pe care îl practic de mic și totodată mă și relaxez”

„Sunt mai multe desene animate care-mi plac, dar rămân la Bugs Bunny. E unul dintre preferatele mele și ale copiilor mei”

Reclamă 4 / 0/3
  • Care este supereroul tău favorit?

„Când eram mic, eram cu Superman, pentru că el era în vogă atunci. O să merg pe mâna lui Superman”

  • Care este mesajul tău pentru copii, de 1 iunie?

„Să fie bucuroși, să se bucure de copilărie și să profite la maxim de această perioadă din viață”, a încheiat Florin Niță.

România, amical-surpriză pe Giulești înaintea debutului în Nations League

România a disputat un amical-surpriză pe Giulești înaintea bătăliilor din Nations League. Echipa naţională a evoluat împotriva celor de la FC Voluntari 2. Partida a avut două reprize de 40 de minute, iar Florin Niţă şi Marian Aioani au apărat, pe rând, poarta ilfovenilor.

Drumul spre EURO 2024 trece prin Nations League, iar Antena 1 transmite meciurile ”tricolorilor” în următorii 6 ani.

„Selecționerul Edward Iordănescu a organizat o ședință de pregătire specială pentru a pune la punct detalii tactice înainte de meciurile din Nations League. Tricolorii s-au antrenat pe stadionul Giulești într-un joc-școală, având ca adversar pe FC Voluntari II.

Poarta ilfovenilor a fost apărată pe rând de Niță și Aioani. Partida a avut două reprize de câte 40 de minute și a fost un bun prilej pentru fotbaliștii noștri de a se acomoda cu arena unde vor întâlni Finlanda și Muntenegru, pe 11, respectiv 14 iunie”, a anunţat FRF.

Adrian Mutu este alături de „tricolori” la meciurile din Nations League!

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League.

Reclamă

Mutu are mare încredere în jucătorii lui Edi Iordănescu și se gândește chiar la o clasare pe locul 1 în grupa din Nations League.

„Cred în România, cred în naționala noastră! Hai să ne ridicăm împreună. Hai, România! În fiecare zi”, a spus Adrian Mutu, pentru AS.ro.

„Briliantul” consideră că România poate câștige în fața oricărui adversar din grupa din Nations League, chiar dacă Bosnia, spune el, se află la un nivel aproximativ egal cu al „tricolorilor”.

„La prima vedere, putem învinge fiecare echipă. Avem șanse (n.r. – la primul loc din grupă), pe hârtie doar Bosnia pare la fel sau puțin mai favorită decât noi.”

Mutu așteaptă cu nerăbdare meciul România – Finlanda, de pe Giulești!

Meciul cu Finlanda, de pe 11 iunie, se va disputa chiar pe stadionul Giulești, unde Rapid își dispută meciurile de pe teren propriu, sub comanda lui Adrian Mutu.

„Sunt sigur că giuleștenii vor fi alături de echipa națională!”

Întrebat despre „stâlpii” din echipa lui Edi Iordănescu, fostul internațional a răspuns că un singur jucător mai poate fi numit titular incontestabil, la ora actuală:

„Probabil doar căpitanul de echipă, Chiricheș”, a mai declarat Adrian Mutu, noul specialist de la Antena 1.

Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei.

Primele două apariții vor fi la cele două meciuri transmise de Antena 1 în luna iunie – marți 7 iunie, ora 21.45, Bosnia – România și sâmbătă 11 iunie, ora 21.45, România – Finlanda, meci eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF