Închide meniul

Sergiu Hanca, extrem de încrezător înaintea meciurilor din Nations League: „12 puncte în 4 meciuri!”. Hai, România! În fiecare zi

Cosmin Cioboată Publicat: 31 mai 2022, 18:25

Sergiu Hanca, extrem de încrezător înaintea meciurilor din Nations League: „12 puncte în 4 meciuri!. Hai, România! În fiecare zi

Sergiu Hanca, pregătit pentru bătăliile din UEFA Nations League

Sergiu Hanca, în timpul unui interviu / FRF TV

  • Sergiu Hanca, extrem de încrezător înaintea meciurilor din Nations League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Sergiu Hanca este extrem de încrezător înaintea meciurilor din Nations League, din luna iunie. Atacantul „tricolorilor”, de la Cracovia, spune că poate ajuta echipa lui Edi Iordănescu să încheie grupa pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hanca abia așteaptă duelurile din Nations League. Jucătorul de 30 de ani a anunțat că se află în forma carierei și că vrea să aducă României maximum de puncte în primele 4 partide ale noii campanii.

Sergiu Hanca, extrem de încrezător înaintea meciurilor din Nations League!

Hanca a vorbit și despre soția sa, Andreea despre care se știe că este extrem de pasionată de fotbal. Fostul atacant al lui Dinamo a declarat că partenera sa este „cel mai mare fan al său și al fotbalului”:

Reclamă

„Sincer, e schimbată (n.r. – atmosfera de la națională). Sunt mulți jucători noi. Au ce învăța de la cei care au fost aici, mai cu experiență. Sunt sigur că această experiență îmbinată cu tinerețea poate să aducă lucruri frumoase. Pot să ajut echipa națională să termine pe primul loc în această grupă.

Cred că sunt mult mai bun decât în anii precedenți. 12 puncte! (n.r. – câte puncte poate obține România în primele 4 meciuri). (N.r. – despre soție) E cel mai mare fan al meu și cel mai mare fan al fotbalului.

Reclamă

Trăiește prin fotbal odată cu mine. Sigur va fi prezentă la toate meciurile. (N.r. – în tribună sau peluză?) Pe unde o fi, peste tot! Nu are stare”, a spus Sergiu Hanca, pentru FRF TV.

În primele 4 meciuri, din luna iunie, România va da piept cu Muntenegru (deplasare, 4 iunie), Bosnia (deplasare, 7 iunie), Finlanda (acasă, 11 iunie) și Muntenegru (acasă, 14 iunie).

Sergiu Hanca a avut un sezon promițător la Cracovia, în campionatul Poloniei. Internaționalul român a marcat 4 goluri și a oferit 5 pase decisive în 32 de meciuri. Cu Hanca printre titulari, Cracovia a încheiat sezonul pe locul 9, cu 46 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Hanca va deveni tătic pentru a treia oară! Atacantul a aflat vestea chiar pe teren, după ce a marcat

Sergiu Hanca și soția sa, Andreea, vor deveni părinți pentru a treia oară. Atacantul român a aflat minunata veste imediat după ce a înscris în meciul disputat de Cracovia cu Stal Mielec.

Andreea Hanca a fost ajutată în pregătirea planului de Virgil Ghiță, colegul lui Sergiu, pentru ca surpriza să fie și mai frumoasă.

După gol, Virgil Ghiță a venit la el să-l felicite și i-a băgat mingea sub tricou. În primă fază, Hanca nu a înțeles ce se întâmplă, semn că planul Andreei a funcţonat din plin. Ulterior, atacantul de 29 de ani şi-a exprimat bucuria uriașă, iar la final a realizat o poză cu mingea sub tricou.

Soția sa a vrut să fie prezentă neapărat pe stadion în acele clipe minunate, motiv pentru care a decis să străbată distanța de 133 de kilometri dintre Cracovia și Mielec.

„Am simțit că dă Sergiu gol și m-am dus la meci. Deși nu era în plan, ținând cont de distanță. Am zis că îi dau vestea de ziua lui, care e luni, dar am vorbit cu Ghiță, dacă dă Sergiu gol, să îi bage mingea pe sub tricou.

După ce a marcat, el nu înțelegea ce se întâmplă, de ce face Ghiță asta. A fost un moment foarte frumos și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate minunile din viața noastră.”, a spus Andreea Hanca, pentru prosport.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sergiu Hanca a avut o replică dură pentru Joyskim Dawa. Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă
Liga 1 • 17 nov., 23:55
Sergiu Hanca, replică dură pentru Joyskim Dawa: „Fotbalul nu e să ne rupem picioarele! Nu-l învăţ cum să joace!”
Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca
Liga 1 • 17 nov., 15:57
Joyskim Dawa, prima reacţie după ce l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca: „Nu sunt aici să glumesc cu atacanţii”
Sergiu Hanca a avut o replică dură pentru Joyskim Dawa. Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă
Liga 1 • 16 nov., 13:52
FOTO
Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, l-a făcut praf pe Dawa: „Poate o să mai ologească pe cineva! Am clacat!”
Verdict crunt pentru Sergiu Hanca, după ce a fost fault dur de Dawa
Liga 1 • 11 nov., 13:42
Verdict crunt pentru Sergiu Hanca, după ce a fost faultat dur de Dawa: „Va fi nevoie de operaţie!” Cât va lipsi de pe teren
Veste devastatoare pentru Sergiu Hanca
Liga 1 • 31 oct., 21:56
Veste devastatoare pentru Sergiu Hanca! Accidentarea e mult mai gravă decât se credea! Cât va lipsi de pe gazon