Închide meniul
Video

Florin Niţă, intervenţie fantastică în Bosnia – România! Cum l-a blocat pe Edin Dzeko, starul lui Inter Milano

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2022, 23:16 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:44

Florin Niţă, intervenţie fabuloasă în Bosnia - România

Captură Antena 1

Florin Niţă, intervenţie fantastică în Bosnia – România. Bosniacii au ratat prima ocazie a lor în meci în minutul 43.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă a avut o intervenţie fantastică în finalul primei reprize a partidei Bosnia – România, transmisă în direct de Antena 1 şi de Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Florin Niţă, intervenţie fantastică în Bosnia – România

Florin Niţă a blocat perfect şutul lui Edin Dzeko din interiorul careului, la cea mai mare ocazie a bosniacilor din prima repriză. România a avut marile ocazii ale primei reprize. Puşcaş şi Burcă au fost jucătorii care au avut marile ocazii ale meciului.

George Puşcaş a ratat incredibil, cu poarta goală, în Bosnia – România

George Puşcaş a ratat incredibil cu poarta goală în minutul 19 al meciului Bosnia – România, din UEFA Nations League. Atacantul s-a aflat în poziţie excelentă, însă nu a reuşit să deschidă scorul.

În direct la Antena 1 şi pe Antena Play, Puşcaş a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei. Vârful de 26 de ani, care a surprins în Serie B, nu a izbutit să înscrie dintr-o poziţie ideală!

Reclamă

În minutul 19, George Puşcaş a primit o pasă de la adversar, dar nu a reuşit să profite de „cadoul” uluitor. Atacantul l-a driblat pe portarul Sehic, a rămas cu poarta goală, însă nu a reuşit să înscrie. Fundaşul Anel Ahmedhodzic, de la Malmo FF, a scos balonul de pe linia porţii!

Puşcaş a marcat ultima dată pentru naţionala României în 2020, într-un amical câştigat cu Belarus. Înscria atunci, cu un minut înainte de pauză şi ducea scorul la 4-0. În cele din urmă, tricolorii s-au impus cu 5-3.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Florin Niţă, intervenţie fantastică în Bosnia – România
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și