Închide meniul

Gabi Balint laudă doi „tricolori” după Bosnia – România 1-0: „Mi-au plăcut!” România – Finlanda e sâmbătă, 11 iunie, de la 21:45, în direct la Antena 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2022, 21:19

Gabi Balint laudă doi „tricolori după Bosnia – România 1-0: „Mi-au plăcut! România – Finlanda e sâmbătă, 11 iunie, de la 21:45, în direct la Antena 1

Gabi Balint a "distrus" doi jucători

Gabi Balint este legenda Stelei / Captură As.ro

Gabi Balint laudă doi „tricolori” după Bosnia – România 1-0. Fostul mare internaţional crede că Andrei Burcă şi Marius Marin au fost printre singurii jucători care s-au ridicat la nivelul aşteptărilor la Zenica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Gabi Balint laudă doi „tricolori” după Bosnia – România 1-0

”Mi-a plăcut Burcă, de fapt mi-au plăcut toți jucătorii din defensivă. Mi-a plăcut Marius Marin, dar cei de la mijloc în sus nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Pușcaș, în afara faptului că a făcut efort, nu a avut reușite.

Acolo trebuie să marcheze, probabil nu se aștepta să revină apărătorul, dar trebuia să șuteze altfel, să tragă plasat. Cei care au intrat pe bancă parcă nu au fost în joc, nu au adus niciun plus, e drept că nu au avut mult timp la dispoziție”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Video cu rezumatul partidei Bosnia – România 1-0

EXCLUSIV | Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda! Confruntarea din Giuleşti e în direct la Antena 1. Naţionala lui Edi Iordănescu caută primul succes din Nations League, după 0-2 cu Muntenegru şi 0-1 cu Bosnia.

Reclamă

„Să lupte pentru țară, pentru tricou, pentru ei, pentru familiile lor! Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul la noi. Hai, România! În fiecare zi!”, a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru „tricolori”.

Şi Mihai Stoica a fost impresionat de Marius Marin

Mihai Stoica a fost impresionat de un „tricolor” în Bosnia – România 1-0. Marius Marin (23 ani) a primit doar cuvinte de laudă din partea managerului general de la FCSB, care consideră că mijlocaşul lui Pisa „nu trebuie să lipsească din echipa naţională”.

”Marius Marin a făcut un joc bun. Este un jucător agresiv, este un jucător care, în opinia mea, nu trebuie să lipsească din echipa naţională. Este un jucător bun şi chiar cred că n-avem neapărat nevoie de un închizător de 1.90 metri, nu, noi putem să fim dinamici şi agresivi cu jucători chiar dacă sunt scunzi. Mie mi-a plăcut de prima dată când l-am văzut.

Reclamă 4 / 0/3

Şi la echipa naţională de tineret, chiar dacă a fost accidentul ăla, că a luat roşu imediat cum a intrat, dar este un jucător bun. Este un jucător care îşi face foarte bine treaba. Nu-l văd jucând prost. Este un jucător inteligent, joacă pe calităţile lui, nu vrea să pară altceva decât este. Se aseamănă un pic cu Pintilii, că recuperează şi joacă rapid, simplu”, declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și