Închide meniul
EXCLUSIV

Hai, România! În fiecare zi. Dorit de Everton, Octavian Popescu poate deveni titular la echipa naţională. Mesajul special primit de la FRF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2022, 23:43

Hai, România! În fiecare zi. Dorit de Everton, Octavian Popescu poate deveni titular la echipa naţională. Mesajul special primit de la FRF

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cel mai căutat fotbalist român, Octavian Popescu, l-a impresionat pe Frank Lampard şi ar putea ajunge la Everton. Englezii au bani să-l cumpere, dar nu dau pe el cât îşi doreşte Gigi Becali. Patronul lui FCSB visează cu ochii deschişi la 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urmărit şi de Bayern, Benfica şi Fiorentina, Tavi Popescu poate ajunge în Premier League. Trimişii lui Everton au venit la Bucureşti să-l vadă şi au ramas impresionaţi de noua perlă a lui Becali.

Octavian Popescu poate reuşi transferul carierei. Everton insistă pentru atacantul lui FCSB

Everton pregăteşte o ofertă de doar 15 milioane. Este de 3 ori mai mică decât preţul pe care visează patronul lui FCSB să-l încaseze pe Tavi Popescu. Mihai Stoichiţă e convins că atacantul convocat la naţională de Edi Iordănescu ar putea juca în campionatul „bogaţilor”.

Nu numai el (n.r. dacă poate ajunge la Everton). Mai sunt jucători care pot fi importanţi în primele cinci campionate! Din păcate, noi nu avem o cotă bună de piaţă la ora actuală pentru că n-am avut rezultate internaţionale… nici la echipe de club, nici la naţională, notabile„, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Tot mai multe persoane l-au cerut pe Tavi Popescu titular la naţionala de seniori a României. Oficialul FRF a avut un mesaj pentru tânărul jucător.

Reclamă

Asta ar fi culmea, să-l cer eu să fie titular la naţională. Eu îi cer să fie în continuare acelaşi fotbalist care demonstrează că poate fi. Sigur se va impune la un moment dat. Seriozitatea şi continuitatea lui în evoluţii să fie confirmată în continuare. Asta îl va duce acolo unde vrea el. Şi ca titular la echipa naţională pentru că Edi e un om extrem de corect şi de raţional în alegeri„, a mai spus directorul tehnic al FRF.

Becali speră ca FCSB să ia titlul şi la vară, cu Tavi Popescu în teren, să se bată pentru grupele Champions League.

Împreuna cu suporterii suntem o familie foarte frumoasă şi cred că am merita să câştigăm acest campionat!„, a fost mesajul tânărului jucător pentru fani.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 19 ani are, potrivit Transfermarkt, o cotă de piaţă de 3 milioane de euro. A marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie de campionat. Poate face diferenţa şi în meciurile echipei naţionale din UEFA Nations League.

Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie. Naţionala României

Antena 1 a cumpărat drepturie pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și