Închide meniul

Ianis Hagi, vizită în cantonamentul „tricolorilor”, înainte de România – Finlanda. Ce a vorbit cu Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 16:59

Reclamă
Ianis Hagi, vizită în cantonamentul „tricolorilor, înainte de România – Finlanda. Ce a vorbit cu Edi Iordănescu

Ianis Hagi, vizită în cantonamentul "tricolorilor"

Ianis Hagi, alături de Edi Iordănescu/ FRF.ro

Ianis Hagi a fost în vizită în cantonamentul „tricolorilor”, înaintea partidei pe care România o va disputa sâmbătă, cu Finlanda. Meciul va fi în direct pe Antena 1, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu stă departe de echipa naţională, nici când este accidentat. Mijlocaşul lui Rangers a mers în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia şi a vorbit minute în şir cu selecţionerul Edi Iordănescu.

Ianis Hagi, vizită în cantonamentul „tricolorilor”, înainte de România-Finlanda

Ianis Hagi îşi arată susţinerea faţă de colegii de la naţională, după înfrângerile suferite. România este fără punct în grupa de Nations League, după 2 etape disputate. Următorul meci al naţionalei va fi sâmbătă, pe Stadionul Rapid, de la 21:45.

Hagi jr. şi-a salutat colegii la intrarea în baza de pregătire, cât şi pe Edi Iordănescu. Alături de acesta, Hagi stat minute în şir de vorbă.. Sub comanda lui Iordănescu, Ianis încă nu a apucat să debuteze, fiind accidentat încă din luna ianuarie. Fiul „regelui” este nerăbdător să revină în echipa naţională.

„Știam că începe o nouă campanie, staff nou, mereu își dorești să vii aici. Sentimentele pe care le ai când porți tricoul echipei naționale sunt unice, nu le poți compara cu nimic altceva. E greu când stai și te uiți din fața televizorului. Îmi doresc să revin cât mai repede și să fac parte din acest grup frumos, să facem performanță”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru FRF.

Reclamă
Reclamă

Cât despre accidentare, Ianis Hagi a declarat că recuperarea decurge bine, fiind mulţumit de progresele realizate.

„Sunt bine. Recuperarea decurge fix cum mă așteptam. Sunt mulțumit de cum arată genunchiul până acum”, a declarat Hagi. Cât despre revenirea în teren, acesta a declarat: „Nu știu să spun o dată, dar ce pot spune e că de la lună la lună progresez. Eu sper cât de curând posibil, dar în același timp nu trebuie să forțez lucrurile. E o perioadă mai puțin bună pentru mine, e prima accidentare pe care am avut-o în cariera mea, şi una destul de gravă”, a mai spus Ianis Hagi pentru aceeaşi sursă.

Ce crede Ianis Hagi că-i lipseşte naţionalei României

Ianis Hagi a urmărit partidele disputae până acum de naţionala României şi este de părere că încrederea este ceea ce lipseşte jucătorilor.

Reclamă

Am spus-o mereu și o voi spune… talent este, dar trebuie să avem încredere în noi, că putem câștiga meciuri. Trebuie să învingem în meciurile de acasă”, a declarat Hagi.

Ianis Hagi a fost suprins alături de Edi Iordănescu. Selecţionerul s-a interesat de starea fizică a mijlocaşului, Ianis lipsind de pe teren în ultimele 4 luni.

„Pe lângă faptul că am discutat despre accidentarea mea și mi-a transmis cele mai bune gânduri, e clar că vorbim și despre binele echipei naționale. Atâta timp cât știm calea și mergem toți spre același țel, cu siguranță suntem pe drumul bun”, a mai spus Ianis.

Dorinel Munteanu dezvăluie haosul din vestiarul României

Dorinel Munteanu dezvăluie haosul din vestiarul României şi susţine că Edi Iordănescu nu este respectat de jucători. Acesta ar fi unul din motivele pentru care tricolorii s-au prezentat într-o formă extrem de slabă la meciurile cu Muntenegru şi Bosnia.

Liderul selecţiilor la echipa naţională, cu 134 de meciuri pentru tricolori, susţine că fiul lui Anghel Iordănescu a pierdut deja vestiarul naţionalei, fiind considerat tânăr la aproape 44 de ani.

„E treaba antrenorului. Edi este un antrenor tânăr care sper să fie respectat de jucători, pentru că eu consider că Edi nu este respectat de jucători. Paradoxal, orice schimbare de antrenor, aduce o modificare pozitivă pe partea mentală.

La noi e invers. Încă din primul meci, echipa a fost cu psihicul la pământ. Eu nu pot spune mai mult. Jucătorii pe care îi avem la dispoziţie sunt peste Macedonia, peste Bosnia, peste Armenia, dar trebuie motivaţi”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și