Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone, mesaj pentru jucătorii români care vin la naţională: „Trebuie să dai totul!” Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu! Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2022, 19:34

Ioan Andone, mesaj pentru jucătorii români care vin la naţională: „Trebuie să dai totul! Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu! Hai, România! În fiecare zi

Ioan Andone crede că Edi Iordănescu poate duce România la turneele finale

as.ro

Ioan Andone crede că Edi Iordănescu poate construi o echipă a României capabilă să se califice din nou la turneele finale. Andone a avut şi un mesaj atât pentru selecţioner, cât şi pentru jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone crede că Edi Iordănescu trebuie, în primul rând, să creeze un grup unit la echipa naţională.

Ioan Andone, mesaj pentru Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei

Edi poate să facă lucruri bune, apar jucători. Să facă un grup bun şi să îi reînveţe să se califice, să-i reînveţe să câştige. Acum te califici din 20 în 20 de ani, e un lucru grav pentru fotbalul românesc. Edi are filosofia lui, îl are şi pa tatăl lui care îi poate da un sfat. Când vii la naţională trebuie să dai totul. Trebuie să le transmită jucătorilor că sunt o generaţie bună şi că pot să ajungă să îi cunoască lumea nu doar aşa, pe internet”, a spus Ioan Andone în exclusivitate la Antena Sport.

Ioan Andone e sigur că Florin Tănase, unul dintre tricolori, poate face faţă în campionatele de top

Andone este sigur că Tănase ar face față cu brio în Spania sau Italia. Tănase a fost foarte aproape de a pleca de la FCSB și în perioadele trecute de transfer, fiind dorit de cluburi importante din lume. Andone îl vede pe căpitanul celor de la FCSB un jucător pe care Becali poate lua câteva milioane de euro. Trebuie spus că golgheterul Ligii 1 are o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro.

Ioan Andone e sigură că Tănase s-ar descurca fără probleme la echipe bune din Spania sau Italia.

Reclamă

Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa. La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1.

El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi șapte, sau trei. Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a spus Ioan Andone pentru AntenaSport.

Golgheterul la zi al Ligii 1, Tănase poate deveni, pentru al doilea sezon consecutiv, cel mai bun marcator din campionat. Căpitanul celor de la FCSB ar putea intra astfel într-o galerie selectă de jucători. Sezonul precedent, Tănase a ieșit golgheter cu 24 de reușite, iar acum are 19 goluri și mai sunt trei etape de disputat.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Florin Tănase poate intra într-o galerie selectă a fotbalului românesc, alături de Gică Hagi, Ion Oblemenco, Dudu Georgescu, Gheorghe Constantin, Ștefan Dobay, Ladislau Bonyhadi, Titus Ozon sau Gică Craioveanu. În vârstă de 27 de ani, Tănase este cotat de transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro, fiind cel mai valoros jucător din Liga 1.

Până să prindă transferul mult visat, Florin Tănase are treabă la echipa naţională la începutul lunii iunie.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1:

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și