Închide meniul

Istvan Kovacs, felicitat de Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, după ce a arbitrat perfect finala Conference League. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2022, 0:53

Istvan Kovacs, felicitat de Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, după ce a arbitrat perfect finala Conference League. Hai, România! În fiecare zi

Istvan Kovacs, felicitat de Aleksander Ceferin

Istvan Kovacs a arbitrat perfect AS Roma - Feyenoord 1-0 | Captură Pro Arena

Istvan Kovacs, felicitat de Aleksander Ceferin după ce a arbitrat perfect finala Conference League, dintre AS Roma şi Feyenoord, scor 1-0. Centralul din Carei a avut parte şi de „garda de onoare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După prestaţia de mare clasă de la Manchester City – Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor, Istvan Kovacs a arbitrat perfect şi finala Conference League. Prestaţia arbitrului român a fost apreciată şi de Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA.

Istvan Kovacs, felicitat de Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, după Roma – Feyenoord 1-0

Istvan Kovacs a fost primul care a primit medalie după finala Conference League. Arbitrul român, alături de întreaga brigadă, a avut parte de „gardă de onoare” din partea celor de la Roma. Istvan Kovacs a fost felicitat de preşedintele UEFA preţ de câteva secunde.

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar. Anunţul oficial făcut de FIFA

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român se află pe lista celor 36 de arbitri care se vor conduce duelurile de la Mondialul din această iarnă. Mihai Artene și Vasile Marinescu sunt cei doi asistenţi români care vor fi prezenţi în Qatar.

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Reclamă

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar vor fi prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

„Ca de obicei, primul criteriu de alegere a fost repretentat de calitatea arbitrilor, care au condus meciuri la cel mai înalt nivel în toată lumea. CM din 2018 a fost unul de succes şi datorită prestaţiilor arbitrilor şi vom face tot posibilul ca în 2022 lucrurile să stea şi mai bine”, a spus Pierluigi Collina, preşedintele Comitetului FIFA al Arbitrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru bătăliile din Nations League

Nicolae Stanciu, Dennis Man şi Ianis Hagi sunt marii absenţi. Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe mijlocașul transferat în China pentru că nu a evoluat în niciun joc oficial. De cealaltă parte, fiul „Regelui” încă se recuperează după accidentare.

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghiță (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 9/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 0/0)

Reclamă

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 22/3), Darius Olaru (FCSB, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 52/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tănase (FCSB, 11/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 7/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 17/3), Alexandru Crețu (Universitatea Craiova, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 37/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0)

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 23/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 15/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și