Închide meniul

Mihai Stoica îl face praf pe George Puşcaş, după ratările uriaşe din Bosnia – România 1-0: „Să-şi rupă legitimaţia”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 8:48

Mihai Stoica îl face praf pe George Puşcaş, după ratările uriaşe din Bosnia – România 1-0: „Să-şi rupă legitimaţia

MM Stoica îl face praf pe un "tricolor"

MM Stoica, în timpul unei partide la FCSB/ Profimediaimages

Mihai Stoica îl face praf pe George Puşcaş, după ratările uriaşe din Bosnia – România 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica nu îi iartă ratările lui Puşcaş, şi consideră că astfel de momente sunt de neacceptat într-o partidă a naţionalei României. Următorul meci al României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

Mihai Stoica îl face praf pe George Puşcaş, după Bosnia – România 1-0

MM Stoica, managerul lui FCSB, nu îl iartă pe George Puşcaş, atacantul care a ratat o ocazie imensă în meciul de seara trecută. Puşcaş nu a profitat în prima repriză când, într-o situaţie de singur cu poarta goala, a ratat incredibil.

„E greu de scos din context, dar în meciul ăsta n-am jucat rău. Cam asta ar trebui să facă Puşcaş, să-şi rupă legitimaţia. Nu ai voie să ajungi cu portarul advers, să treci şi să scoată fundaşul de pe linia porţii.

Nu ai voie ca jucător al naţionalei. Greşelile astea sunt la fel de grave ca greşelile făcute de ceilalţi jucători din cauza cărora se iau goluri. Arată rău cifrele lui Edi, dar de data asta… Foarte mari ocazii am avut, imense”, a declarat MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Video cu rezumatul Bosnia – România 1-0

Jocul echipei naţionale, mai bun decât în meciul cu Muntenegru

MM Stoica a analizat jocul echipei naţionale, care a fost unul mai bun decât în precedenta partidă, înfrângerea din deplasare cu Muntenegru, 2-0. Managerul lui FCSB nu are ce să-i reproşeze lui Edi Iordănescu după înfrângere, declarându-l ghinionist pe selecţioner.

„Burcă a avut o ocazie monumentală, Puşcaş a mai avut o ocazie în a doua repriză. Au avut toţi atitudine de data asta. De aia Dzeko, la 36 de ani, semnează cu Inter, iar Puşcaş joacă la Pisa. E un jucător puternic Puşcaş, luptător, dar nu e suficient.

Nu ai ce să-i impuţi lui Edi. Chiar e ghinion, Bosnia ne-a bătut fără să aibă vreo ocazie. Niţă n-a fost deranjat de ei. S-a jucat bine. E bine că Edi i-a dat credit lui Chiricheş”, a mai declarat MM Stoica, pentru aceeaşi sursă.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0

George Puşcaş a fost ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0. Atacantul a semnat două ratări uriaşe în prima repriză. La prima a rămas singur cu poarta, însă nu a reuşit să înscrie, iar la a doua a trimis cu capul puţin peste poartă.

„Meciul ăsta a fost puţin diferit, am simţit şi noi că am intrat altfel în joc. A fost un joc mai bun decât cel de dinainte şi ne simţeam mai bine între noi. Din păcate nu am reuşit să deschidem scorul şi am fost… am fost penalizaţi la una dintre singurele lor ocazii.

Pur şi simplu l-am văzut pe portar ieşit, am avut spaţiu să-l driblez, dar nu ştiam că va ajunge cineva atât de repede în poartă şi a scos de pe linia porţii.

Deocamdată e tristeţe, e ceva normal, dar după 3 zile e un alt meci. Ar trebui să trecem peste, ăsta e fotbalul. Baţi, pierzi, trebuie să treci ziua următoare peste pentru că ar putea să se schimbe lucrurile de la un meci la altul

(Cum credeţi că vă vor primi oamenii în Giuleşti?) Nu ar trebui să ne preocupăm prea mult la cum ne vor primi oameni, ar trebui să ne gândim mai mult la noi, să acumulăm puncte”, a declarat George Puşcaş la finalul meciului.

Andrei Burcă, dezamăgit după ratarea uriaşă din Bosnia – România 1-0

Andrei Burcă a fost dezamăgit la finalul meciului Bosnia – România 1-0, în care a ratat cea mai mare ocazie a tricolorilor, în prima repriză a partidei din Liga Naţiunilor. Campion cu CFR, acesta aşteaptă o victorie cu Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, în direct la Antena 1.

„Suntem supăraţi toţi, într-adevăr în primul meci nu am jucat ce trebuie. Împotriva Bosniei am făcut un meci foarte bun. A fost acea presiune de la început, dar nu au avut ocazii mari. Suntem dezamăgiţi şi trişti, eu sunt şi mai supărat pentru că am avut acea ocazie cu Puşki. Nu avem ce face, trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Putem, dar avem zero puncte.

Reclamă

Am jucam mai bine, dar deznodământul e acelaşi. Am avut discuţii cu Mister, am avut discuţii între noi şi am stabilit că atât timp cât ne dăm viaţa, nu poţi să ai tot timpul atâta ghinion. E imposibil să nu se întoarcă ocaziile”, a spus Burcă, la finalul meciului.

Recomandări
  • MM Stoica îl face praf pe un „tricolor”, după Bosnia – România 1-0
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și