Închide meniul

Carlos Alcaraz l-a învins pe Jannik Sinner şi a câştigat turneul de la Beijing! Spectacol total în finală

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 17:26

Reclamă
Carlos Alcaraz l-a învins pe Jannik Sinner şi a câştigat turneul de la Beijing! Spectacol total în finală

Carlos Alcaraz l-a învins pe Jannik Sinner şi a câştigat turneul de la Beijing

Carlos Alcaraz, cu trofeul de la Beijing/ Profimedia

Carlos Alcaraz l-a învins pe Jannik Sinner şi a câştigat turneul de la Beijing. Ibericul de pe locul al treilea ATP s-a impus în trei seturi în duelul cu liderul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz a câştigat finala spectaculoasă cu Jannik Sinner cu scorul de 6-7 (6/8), 6-4, 7-6 (7/3).

Carlos Alcaraz l-a învins pe Jannik Sinner şi a câştigat turneul de la Beijing

Alcaraz s-a impus la capătul unui meci de aproape trei ore şi jumătate, în care a reuşit 6 aşi şi a comis două duble greşeli, italianul având acelaşi număr de aşi, dar comiţând 4 duble greşeli.

Spaniolul, câştigător în acest an al turneelor de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon, a obţinut în capitala Chinei al 16-lea trofeu al carierei la doar 21 de ani, în faţa unui adversar care a câştigat şase finale disputate în 2024.

Finala de la Beijing a fost cea de-a zecea confruntare între Sinner şi Alcaraz, spaniolul conducând acum cu 6-4. Ultimul meci dintre cei doi a avut loc în acest an, la Roland Garros, în semifinale, când Alcaraz s-a impus cu 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3.

Reclamă
Reclamă

Alcaraz conduce acum cu 6-4 în confruntările directe cu Sinner, după ce a câştigat toate cele trei întâlniri din acest sezon (Indian Wells, Roland Garros, Beijing).

„Am avut şansele mele în primul set, dar nu le-am fructificat”, a declarat Alcaraz, citat de news.ro. „Trei mingi de set, nu am reuşit. Dar, în general, sunt mândru de mine pentru felul în care am [jucat] meciul, pentru felul în care am gestionat totul. A fost un moment destul de bun, un meci destul de bun. Sunt foarte fericit că în setul al treilea, chiar dacă a făcut break şi a fost foarte strâns, mi-am dat şansa să continui, jucând agresiv şi la final sunt foarte fericit că am reuşit.”

Alcaraz a mai triumfat în 2024 la Wimbledon, Roland Garros şi Indian Wells.

Reclamă

Carlos Alcaraz va lupta pentru marele trofeu şi la Turneul Campionilor

Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor 2024. Spaniolul este al treilea jucător calificat la Turneul Campionilor, care va avea loc la Inalpi Arena din Torino, în perioada 10-17 noiembrie.

Spaniolul se alătură astfel lui Jannik Sinner şi Alexander Zverev. Mai sunt disponibile cinci locuri la simplu la prestigiosul turneu de final de sezon. Sportivul în vârstă de 21 de ani şi-a câştigat locul la eveniment pentru al treilea an consecutiv. El nu a concurat în 2022, anul în care a obţinut locul 1 ATP la sfârşitul anului, din cauza unei accidentări, scrie news.ro.

Anul trecut, Alcaraz şi-a făcut debutul la Nitto ATP Finals şi a ajuns în semifinale. El i-a învins pe Daniil Medvedev şi Andrey Rublev în faza grupelor pentru a ajunge în semifinale, unde a pierdut în faţa campionului Djokovic.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

20:50

LIVE SCOREReal Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (22:00)! Două meciuri se dispută ACUM

20:45

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

20:06

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente!” Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

19:32

„Aş minţi dacă aş spune asta!” Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și