Închide meniul

Australian Open 2021 | Ashleigh Barty, calificare fără emoţii! Ştim tabloul complet al sferturilor de finală. Halep – Williams e meciul vedetă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 9:40

Australian Open 2021 | Ashleigh Barty, calificare fără emoţii! Ştim tabloul complet al sferturilor de finală. Halep – Williams e meciul vedetă

ProfimediaImages

Cunoaştem tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open 2021

Barty, numărul unu mondial şi cap de serie 1, a bătut-o pe Shelby Rogers, locul 57 WTA, în optimi, cu 6-3, 6-4. Partida a durat o oră şi 11 minute, iar Ashleigh şi-a aflat deja adversara din sferuri, Karolina Muchova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Cehia a trecut în două seturi extrem de echilibrate, 7-6, 7-5, de Elise Mertens, 16 WTA şi cap de serie 18. Partida a durat aproape două ore.

Australian Open | Tabloul complet al sferturilor de finală. Halep – Williams, meciul vedetă

  • Ahleigh Barty (1 WTA) – Karolina Muchova (27 WTA);
  • Jessica Pegula (61 WTA) – Jennifer Brady (24 WTA);
  • Naomi Osaka (3 WTA) – Su-Wei Hsieh (71 WTA);
  • Simona Halep (2 WTA) – Serena Williams (11 WTA).

Australian Open | Duel stelar între Simona Halep şi Serena Williams

Darren Cahill ştie că eleva sa trebuie să fie cu mentalul sus pentru a o învinge pe Serena Williams, o jucătoare care a cedat un singur set în primele patru partide disputate la Australian Open 2021.

"Eu și Arti va trebui să găsit un plan ca să o învingă pe Serena. Dacă intri într-un meci cu Serena cu gândul doar să încerci să faci tot ce poți, cel mai probabil nu vei reuși asta. Probabil că vom vorbi cu Simona doar înainte de meci despre asta, îi voi trimite videouri pe care să le urmărească.

Serena Williams se mișcă bine, asta iese cel mai mult în evidență. Nu am mai văzut-o de multă vreme mișcându-se așa. Este capabilă să se apere mai mult. Dacă stai mult în puncte și dai multe mingi înapoi, era are puterea să întoarcă schimburile în favoarea ei”, a declarat Darren Cahill, într-o conferința de presă.

Reclamă

Australian Open | Lista meciurilor directe dintre Simona Halep şi Serena Williams

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, din sferturile de finală de la Australian Open, se va disputa marţi, de la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și