Închide meniul

Australian Open 2021 | EXCLUSIV Ilie Năstase îi critică pe organizatori. "2000 de ani nu mă duceam"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 6:30

Australian Open 2021 | EXCLUSIV Ilie Năstase îi critică pe organizatori. "2000 de ani nu mă duceam"

Hepta

Ilie Năstase, critici la adresa organizatorilor Australian Open 2021

"Trebuia anulat turneul ăsta pentru mine. Dacă s-a anulat cel mai important turneu din lume, Wimbledon, nu ştiu de ce nu le-au amânat pe toate. Pentru mine e un antrenament. Nici nu îmi face plăcere să mă uit. Sunt meciuri care nu au farmec, totul e trist. Jucătorii sunt trişti, nu se bucură. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E vorba de bani, probabil. Ca spectacol, nu are nicio treabă. Dacă îmi spuneau mie că trebuie să stau 14 zile în carantină, 2000 de ani nu mă duceam. Cum să dau la peretele din camera de la hotel? E ridicol, e bătaie de joc. Probabil că sunt obligate şi de sponsori", a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Australian Open 2021 | 600 de jucători şi oficiali, băgaţi de urgenţă în izolare

Înaintea turneului de la Melbourne, un angajat al unui hotel unde erau cazaţi jucătorii a fost testat pozitiv cu Covid-19. Între 500 şi 600 de sportivi şi oficiali au fost nevoiţi să intre în izolare.

S-a descoperit că o persoană de 26 de ani, care lucra în Grand Hyatt, s-a infectat cu Covid-19. În acel hotel au fost carantinaţi 1000 de jucători şi membrii staff-ului lor. Se pare că angajatul în cauză a intrat în contact cu aproximativ 500-600 de clienţi care au fost cazaţi.

În urma acestui caz, meciurile din Australia de joia trecută nu s-au mai disputat, iar tragerea la sorţi a tablourilor principale de la AO a fost amânată cu o zi.

Reclamă

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea, printre cei mai vehemenţi sportivi

Sorana Cîrstea a fost afectată de situaţia de la Melbourne, acolo unde a fost nevoită să stea închisă în cameră 14 zile, fără echipamentul sportiv şi vitamine. Geanta ei rămăsese la un om din staff, iar australienii nu au lăsat-o să o recupereze. 

"Sori" a avut mai multe postări pe reţelele de socializare prin care a condamnat situaţia de la AO. ”Voi primi 'bilețelul de încheiere a detenției'. Astfel se vor face în total 351 de ore de izolare fără măcar o fereastră”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram, când a scăpat de "pedeapsă".

Sorana Cîrstea a venit în Australia cu un charter de la Abu Dhabi în care a fost descoperit un caz de Covid-19. Potrivit protocolului, toți pasagerii aeronavei respective au fost nevoiți să intre în izolare totală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și