Închide meniul

Idolul Simonei Halep o "trădează" pe campioana noastră! "Tenisul feminin are o nouă şefă, Naomi Osaka"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 12:23

Idolul Simonei Halep o "trădează" pe campioana noastră! "Tenisul feminin are o nouă şefă, Naomi Osaka"

ProfimediaImages

Justine Henin o vede pe Naomi Osaka noua şefă a tenisului

"Pentru mine, tenisul feminin are o nouă şefă. Naomi Osaka are această capacitate, a luat o altă dimensiune. Cred că este carismatică, nu are prea multe slăbiciuni, chiar dacă are suişurile şi coborâşurile ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îşi poate îmbunătăţi procentul primului serviciu. Uneori face multe greşeli, dar am fost impresionată că, atunci când trebuie să joace bine, când trebuie să servească bine, joacă la fel ca o campioană. 

Justin Henin: Sunt foarte încrezătoare că Osaka va câştiga mai multe Grand Slam-uri

Sunt foarte încrezătoare că va câştiga mai multe grand slamuri. În mod clar Osaka va fi favorită în finală, nu ar fi sincer să spui contrariul. Trebuie să fie atentă însă, Brady a fost foarte nervoasă astăzi, pentru că era o oportunitate imensă şi cred că situaţia va fi total diferită în finală. 

Naomi Osaka este complet pregătită din punct de vedere fizic, iar psihic a arătat că este foarte puternică. Naomi, cu siguranţă, va fi marea favorită pentru acest meci", a spus Justine Henin, la eurosport.ro. 

Naomi a câştigat deja trei titluri de Grand Slam, două la US Open şi unul la Australian Open. Osaka a mai oprit drumul Serenei Williams către al 24-ulea titlu de Grand Slam, în 2018, când a învins-o în finala US Open, scor 6-2, 6-4. Japoneza conduce acum cu 3-1 în partidele jucate cu Williams.

Reclamă

Dacă va cuceri trofeul la Melbourne Park, Osaka va urca pe locul al doilea WTA, în timp ce Simona Halep va coborî o poziţie, până pe locul 3.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și