Închide meniul

NEWS ALERT | Roger Federer nu va participa la Australian Open! Anunţul făcut de agentul jucătorului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 7:44

NEWS ALERT | Roger Federer nu va participa la Australian Open! Anunţul făcut de agentul jucătorului

Bestimage / Chryslene Caillaud via Hepta

Roger Federer

Anunţul a fost făcut de Tony Godsick, agentul elveţianului care are în palmares 20 de turnee de Grand Slam. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer nu va participa la Australian Open 2021. Elveţianul nu s-a refăcut după cele două operaţii din 2020. Iniţial, Federer anunţase că intenţionează să participe la primul turneu de Grand Slam al anului. 

"Roger a decis să nu participe la Australian Open 2021. A progresat enorm în ultimele câteva luni cu recuperarea genunchiului și cu forma fizică, însă după o serie de consultații cu echipa, el a decis că cea mai bună decizie pe termen lung este să revină în competiții doar după Australian Open. Voi începe discuțiile cu Roger în săptămâna care urmează pentru a stabili împreună un program al turneelor la care va merge în restul sezonului", a transmis Tony Godsick într-un comunicat oficial către AP.

"În cele din urmă, Roger nu a avut timpul necesar pentru a se pregăti în mod riguros pentru un Grand Slam şi este foarte dezamăgit că nu va putea veni la Melbourne în 2021", a spus şi conducătorul turneului, Craig Tiley. 

Roger Federer a vorbit despre momentul retragerii

Într-un interviu acordat recent, Roger Federer a vorbit despre viitorul său în tenis și nu a exclus o retragere.

Reclamă

"Am făcut multă fizioterapie şi mult antrenament fizic în ultima vreme, acum să vedem cum merge tenisul. Mi-aş fi dorit să fiu mai avansat cu programul meu, dar sunt încă fericit că sunt acolo unde sunt acum.

Operaţia din iunie a fost un adevărat stop pentru mine. Dar de la această intervenţie am senzaţia că am avansat foarte mult. Îmi dau timp să mă decid. Următoarele trei luni vor fi cruciale pentru mine. Sper că mă voi întoarce pe teren în 2021 şi sper că mai e ceva de văzut la mine anul viitor. Dar dacă asta a fost tot, a fost un final incredibil (n.r. – de carieră) pentru mine, cu aceste Sport Awards", a mai spus Roger Federer, care a câștigat 20 de turnee de Grand Slam în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și