Închide meniul

Răspunsul Simonei Halep când a fost întrebată dacă va participa la Australian Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2020, 6:05

Răspunsul Simonei Halep când a fost întrebată dacă va participa la Australian Open

ProfimediaImages

Simona Halep vrea să meargă la AO

"Mă gândesc. În condiţii normale, în care mă simt comod şi bine, mă duc cu siguranţă", a declarat Halep, la revenirea în România după turneul de la Roland Garros. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost prezentă la Melbourne în fiecare din ultimii 11 ani. Cea mai bună performanţă a ei la AO este finala din 2018, atunci când a fost învinsă dramatic de Caroline Wozniacki. 

Simona Halep: "Am mai trecut prin astfel de momente"

Simona Halep a fost eliminată suprinzător în optimile de la Roland Garros. Poloneza Iwa Swiatek s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa numărului 2 WTA. 

"Au fost atâţia ani în care am trecut prin astfel de momente, chiar mai grele, am învăţat să gestionez mai bine şi nu las ca un meci de acest gen să mă consume mai mult decât trebuie", a mai spus Halep. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și