Închide meniul

Reacția fabuloasă a australienilor după victoria uriașă a Simonei Halep din meciul cu Iga Swiatek, de la Australian Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 9:26

Reacția fabuloasă a australienilor după victoria uriașă a Simonei Halep din meciul cu Iga Swiatek, de la Australian Open

profimediaimages

Simona Halep, lăudată după victoria cu Iga Swiatek

"Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, Swiatek a câștigat primul set, iar Simona le-a câștigat pe următoarele două", au scris pe Twitter organizatorii de la Australian Open 2021. Simona se află pentru a cincea oară în sferturi, la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Serena Williams, în sferturile de la Australian Open 2021

Simona Halep nu are timp de odihnă după super-meciul cu Iga Swiatek. Pentru ea urmează duelul cu numărul 12 împotriva Serenei Williams, care o conduce la directe cu 9-2.  

Chiar și așa, ultima victorie i-a aparținut sportivei din Constanța, în finala istorică de la Wimbledon, 6-2, 6-2. La Australian Open, în singurul meci dintre cele două de la Antipozi s-a impus Williams, în 2019, în trei seturi, 6-1, 4-6, 6-4.

"În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare", a declarat Serena Williams, la conferinţa de presă de astăzi de la Melbourne.

Reclamă

Serena Williams deţine recordul trofeelor câştigate la Australian Open. Ea s-a impus de şapte ori: 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015 şi 2017.

Cu victoria de astăzi, Williams a devenit jucătoarea cu cele mai multe prezenţe din istorie, 54, în sferturile de finală ale turneelor de Grand Slam. Ea este egală cu Chris Evert, deţinătoarea de până acum a recordului, şi a depăşit-o pe Martina Navratilova. De 13 ori a mai jucat Serena în sferturi la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep a revenit senzaţional în meciul cu Iga Swiatek
  • Halep o va întâlni în sferturile de la Australian Open pe Serena Williams

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și