Închide meniul

News Alert | Serena Williams, OUT de la Roland Garros. Putea juca în semifinale cu Simona Halep

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2020, 10:57

Reclamă
News Alert | Serena Williams, OUT de la Roland Garros. Putea juca în semifinale cu Simona Halep

ProfimediaImages

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros

Williams trebuia să evolueze miercuri, în turul secund, cu Ţvetana Pironkova, locul 157 WTA, jucătoare venită din calificări. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams se afla pe partea de tablou Simonei Halep

Williams se afla pe partea de tablou a Simonei Halep şi exista posibilitatea ca cele două să se dueleze în faza semifinalelor. Ajunsă la 39 de ani, Williams s-a impus la Openul francez în trei rânduri, 2002, 2013 şi 2015. 

Serena va continua totuşi cursa de urmărire a lui Margaret Court, cea care şi-a trecut în cont 24 de turnee de Grand Slam. Williams are "doar" 23. 

Williams a ratat 4 şanse de a ajunge la cota 24, pierzând ultimele 4 finale disputate, două la US Open, învinsă de Naomi Osaka şi Bianca Andreescu, dar şi două la Wimbledon, pierzând la Angelique Kerber şi Simona Halep. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și