Închide meniul
Foto

Momentul în care Novak Djokovic s-a prăbuşit emoţional, după finala pierdută la Wimbledon. „Nole” nu a mai rezistat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2023, 21:45

Momentul în care Novak Djokovic s-a prăbuşit emoţional, după finala pierdută la Wimbledon. „Nole” nu a mai rezistat!

Momentul în care Novak Djokovic s-a prăbuşit emoţional, după finala pierdută la Wimbledon 2023

Novak Djokovic a izbucnit în plans / Colaj Profimediaimages

Momentul în care Novak Djokovic s-a prăbuşit emoţional, după finala pierdută la Wimbledon. Sârbul în vârstă de 36 de ani a fost învins de Carlos Alcaraz (20 de ani) şi a ratat şansa de cuceri al 8-lea titlu pe iarba londoneză. Alcaraz s-a impus cu 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat 4 ore şi 44 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Djokovic a oferit prima reacţia chiar pe teren. L-a felicitat pe adversarul său, care va rămâne lider în clasamentul ATP. Novak a făcut mai multe glume, dar o întrebare primită l-a făcut să izbucnească în plâns.

Momentul în care Novak Djokovic s-a prăbuşit emoţional, după finala pierdută la Wimbledon

Djokovic a fost întrebat ce mesaj are pentru familia lui, aflată în loja oficială. A fost momentul în care acesta a cedat.

E frumos să îl văd pe fiul meu încă acolo, în tribună, zâmbind (n.r. Djokovic izbucneşte în plâns). Te iubesc că mă susţii, îţi mulţumesc şi o să vă îmbrăţişez pe toţi„, a declarat Novak Djokovic, potrivit eurosport.ro.

Reclamă

Novak Djokovic, schimb de replici cu arbitrul de scaun

Novak Djokovic, schimb de replici cu arbitrul de scaun. La 3-1 în setul al treilea pentru Alcaraz în timpul finalei de la Wimbledon, Djokovic s-a plâns de momentul în care Fergus Murphy, arbitrul de scaun, porneşte cronometrul.

Nu a fost primul moment în care timpul dintre puncte a fost subiectul finalei. Djokovic a fost avertizat în tie-break-ul setului secund, atunci când timpul pe care îl avea la dispoziţie între puncte a expirat.

În cel mai echilibrat game al finalei, la a cincea egalitate, Novak Djokovic s-a plâns de faptul că Fergus Murphy, arbitrul de scaun, porneşte cronometrul prea devreme.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul a motivat că nu are timp să ajungă la prosoapele de la marginea terenului. În ultimii trei ani, chiar şi după ce pandemia s-a încheiat, copiii de mingi nu mai aduc prosoapele jucătorilor, iar aceştia sunt nevoiţi să meargă la marginea terenului pentru a se întoarce.

La ce te referi? Nu pot să iau prosopul de la copilul de mingi, trebuie să îl iau eu din coş. De ce dai drumul la cronometru când eu mă duc să iau prosopul?”, i-a spus Novak Djokovic lui Fergus Murphy, arbitrul de scaun al finalei.

În cele din urmă, Carlos Alcaraz a câştigat game-ul maraton şi a făcut break-ul, după 13 egalităţi şi 26 de minute. Ulterior, el a câştigat setul al treilea cu 6-1.

Djokovic, învins de Carlos Alcaraz în finala de la Wimbledon 2023

A fost nevoie de patru ore şi 42 de minute pentru a se decide câştigătorul turneului de la Wimbledon pentru anul 2023. Spaniolul Carlos Alcaraz (20 de ani), liderul clasamentului mondial s-a impus în cinci seturi în faţa sârbului Novak Djokovic (36 de ani, nr 2 ATP), scor 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4.

La meci au asistat mai multe staruri: Daniel Craig, Brad Pitt, Ariana Grande, Andrew Garfield, Tom Hiddleston, Hugh Jackman.

Pentru Alcaraz este primul turneu de Mare Şlem câştigat în acest an şi al doilea din carieră, după succesul obţinut la US Open, în 2022. Spaniolul se află la a şasea finală câştigată în 2023. În timp ce Novak Djokovic pierde primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a câştigat Australian Open şi Roland Garros.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și