Închide meniul
Foto

Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!

Publicat: 22 mai 2024, 9:00

Reclamă
Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!

Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!

Irinel Columbeanu / Hepta

S-a aflat care a fost decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a mărturisit că Irina ar fi avut grijă de el, fostul milionar de la Izvorani a hotărât să rămână la azilul din Ghermăneşti al lui Ion Cassian. Irinel Columbeanu a subliniat că se simte excelent la stabilimentul construit lângă Bucureşti de omul de afaceri.

Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!

Irina ar avea grijă de mine. Dar nu-mi place în America. Eu vreau să rămân aici, chiar dacă e puțin mai scump ca-n altă parte. Am tot ce trebuie și mă simt foarte bine”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Fostul om de afaceri a mărturisit că i s-au propus şi alte variante. Printre ele, aceea de a se muta la un azil mai aproape de Capitală şi care să fie mai ieftin.

N-am luat niciodată în calcul să mă mut la un alt azil. Sau să mă întorc să stau în oraș. Da, mi s-au făcut și aceste propuneri. Dar nu m-am gândit să plec de aici”, a subliniat Irinel Columbeanu, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Irinel Columbeanu are o pensie de circa 2.000 de lei, care nu îi permite să îşi acopere costurile necesare azilului. Mai mulţi prieteni ai fostului om de afaceri i-au sărit în ajutor acestuia. Ion Cassian mărturisea, recent, că Irinel Columbeanu nu are datorii mari la azilul de la Ghermăneşti.

Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă

Irinel Columbeanu a primit o veste bună din partea judecătorilor, după ce ajunsese să aibă proprire pe pensie. Instanţa a decis că nu fostul milionar este responsabil de falimentarea firmei.

ANAF l-a chemat în faţa judecătorilor pe Columbeanu (66 de ani). Cei de la Fisc i-au solicitat să răspundă în faţa legii, dar nu au avut de câştigat. Instanţa a respins solicitarea ANAF şi Columbeanu poate avea o viaţă mai liniştită, fără datorii către stat.

Reclamă

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA ENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, a fost decizia instanţei, conform romaniatv.net.

Sursa citată anunţă că Irinel Columbeanu mai fusese citat într-un alt dosar, după ce adunase nişte datorii către furnizorul de energie electrică. Irinel a ales să plătească facturile şi a scăpat astfel de dosar.

„Ce ați face acum cu un milion de euro?” Reacția lui Irinel Columbeanu

„Ce ați face cu un milion de euro?” a fost întrebarea la care Irinel Columbeanu nu a stat pe gânduri și oferit imediat un răspuns. Fostul om de afaceri a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce și-a pierdut averea fabuloasă a ajuns falit, într-un azil.

„(Dacă ați avea un milion de euro, ce ați face cu el?) În orice caz, nu l-aș băga în criptomonede, fiindcă acolo e mult mai… aș face o investiție în imobiliare și aș renova casa pe care am avut-o eu și a ars. Eu asta aș face.

Cred că instalația electrică a fost de vină… nu am avut asigurare. La vremea aceea m-am zgârcit, ceea ce nu ar fi trebuit să fac. Dar la vremea aia nu m-a interesat foarte bine, dacă costa doar câteva sute de euro (n.r. asigurarea, pe an) vă dați seama… am pierdut milioane! Eu am avut 145 de milioane de milioane de euro în bancă și 5 milioane de euro în investiții”, a declarat Irinel Columbeanu într-un podcast.

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

16:19

FotoAtmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la România – Ucraina! Cele mai tari imagini de la debutul României la EURO 2024

16:12

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

15:40

LIVE TEXTRomânia – Ucraina 1-0! Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos! Lunin nu a putut face nimic la torpila căpitanului României

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și