Închide meniul
Foto

„Cei mai frumoşi” Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au avut o apariţie de senzaţie şi au făcut furori pe reţelele sociale!

Publicat: 16 iunie 2024, 12:49

Reclamă
„Cei mai frumoşi” Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au avut o apariţie de senzaţie şi au făcut furori pe reţelele sociale!

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au avut o apariţie de senzaţie şi au făcut furori pe reţelele sociale!

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au avut o apariţie de senzaţie. Cei doi soţi au făcut furori pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pozele cu cei doi de la un eveniment au adunat peste 1.000 de like-uri pe Instagram. Valentina Pelinel şi soţul ei milionar au primit numeroase comentarii laudative.

„Cei mai frumoşi” Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au avut o apariţie de senzaţie şi au făcut furori pe reţelele sociale!

„Cei mai frumoşi”, a scris cineva pe Instagram. „Cei mai frumoşi naşi”, a comentat şi Nasrin Ameri, fina Valentinei Pelinel şi a lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea a mărturisit, recent, că el şi Valentina Pelinel au decis să nu mai facă niciun copil. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul preşedinte executiv al lui Dinamo are un băiat, Patrick. El îi mai are din mariajul cu Mihaela şi pe gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă
Reclamă 4
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au apărut în ţinute foarte elegante / Instagram
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au apărut în ţinute foarte elegante / Instagram

Cristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro

Cristi Borcea a dezvăluit din ce afacere câştigă milioane de euro şi în 2024. Tot comerţul de butelii, cu care se ocupă din anii 90, îl ajută pe „Leonidas” să continue dezvoltarea unui adevărat imperiu.

Borcea a negat că ar fi fost implicat în afaceri cu Dan Şucu sau Simona Halep. Buteliile care l-au salvat de două ori din faliment au rămas cele care îi aduc şi cei mai mulţi bani. Borcea a rămas tentat şi de ideea de a investi din nou la Dinamo.

Nu am afaceri cu domnul Șucu. Nu am vorbit niciodată cu el. Poate doar printr-o asociație prin care sunt și eu implicat. Nici cu Simona Halep nu am afaceri. Eram şi înainte cu buteliile, si azi la fel sunt.

Reclamă

Sunt unul dintre puținii care, în ultimii 35 de ani, am fost constant. Milionar constant. Am 9 copii. Gândește la impozitele de la școală, meditații. Îți dai seama ce probleme sunt. Am și peste două mii și ceva de angajați. Nu este ușor ca milionar”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Cristi Borcea, milioane din comerţul cu butelii

În trecut, Cristi Borcea a povestit cum a început să facă bani din afacerile cu butelii. La doar 19 ani, chiar înainte de Revoluţie, lucra la un centru de butelii.

Aveam 19 ani, trei luni am prins din Revoluție. Eram gestionar, nu existau atunci afaceri. M-a prins Revoluția cu 512 lei în tapițeria mașinii. Nu aveai unde să-i ții că era Legea 18 înainte. Dădeam tapițeria jos și acolo puneam banii. Un fin de al meu, Costel Rizescu, era gestionar la butelii și lua 3.000, 4.000, 5.000 pe zi”, spunea Borcea, citat de evz.ro.

Cristi Borcea nu a exclus posibilitatea de a se implica din nou financiar la Dinamo. El a subliniat însă că nu va mai fi niciodată preşedintele executiv al „câinilor”, aşa cum s-a întâmplat în trecut. Borcea analizează implicarea financiară la Dinamo prin fiul său, Patrick.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și