Închide meniul
Foto

„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”

Publicat: 30 aprilie 2024, 21:04

Reclamă
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”

Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită

Florin Piersic are grave probleme de sănătate / Hepta

Florin Piersic a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care a avut-o cu o femeie căsătorită. Cunoscutul actor român a oferit detalii „picante” despre viaţa lui, în cadrul unui podcast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a ajuns de trei ori la altar. A fost căsătorit cu Tatiana Iekel (între 1962 şi 1974), cu Anna Szeles (între 1975 şi 1985) şi cu Anna Torok (din 1993 şi până în prezent). Totuşi, vedeta din România a recunoscut şi că a avut numeroase iubite şi relaţii în afara căsniciilor.

Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită

Florin Piersic, care acum trece prin momente teribile, recunoştea că prima lui aventură a avut-o când avea 18 ani. S-a iubit cu soţia unui fotbalist de la U Cluj şi a oferit detalii surprinzătoare.

Mi-au plăcut aventurile! Dumneavoastră trebuie să știți că eu, Piersicu’ de acum, aveam 18-19 ani când soția unui fotbalist din Cluj, nu pot să-i spun numele că rămâne așa… Soțul pleca să joace fotbal, era fotbalist la U Cluj, care era echipa sufletului meu… Atunci când pleca fotbalistul, eu rămâneam pe acolo și jucam ‘fotbal’… Am văzut că în ciuda vârstei mele de 18 ani, soția fotbalistului mă plăcea. Și atunci mi-am dat seama că nu pot să stau degeaba pe pământul ăsta românesc decât în momentul în care intru în acţiune. Şi de atunci am intrat în acţiune. Am iubit, pentru că ăsta e lucrul cel mai important.

Nu pot să spun că m-am căsătorit din mare dragoste… mi-a plăcut. Eu în general cam pe toate cu care m-am încurcat, care nu erau prea multe… nu am fost un victorios, un om cuceritor. Nu e adevărat! Am fost un om la locul meu. La câteva dintre partenerele mele am simţit că mă iubesc, că au cu mine ceva. Că simt ceva de la mine. Nu că arătam eu cine ştie cum, dar aveam probabil ceva care pe ele le impresiona.

Reclamă

Am avut foarte multe partenere. Acum, când multe dintre ele nu mai sunt, sunt convins că toate m-au iubit foarte mult„, a declarat Florin Piersic, anul trecut, în podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936. În tinereţe, Florin Piersic a jucat baschet şi volei la Cluj-Napoca. A renunţat la sport în momentul în care s-a accidentat la genunchi. Este fan al lui U Cluj, dar şi al Simonei Halep. De altfel, marele actor a felicitat-o pe „Simo” în momentul în care românca a câştigat la TAS dreptul de a reveni pe teren.

Simona! Am aflat că te întorci pe terenul de tenis. Extraordinar! Pentru asta mă pregătesc intens pentru că vreau să te provoc la o partidă. Tu pe terenul de tenis, iar eu pe scenă. Și te previn! Am de gând să te bat! Pe umăr!”, i-a transmis şi marele actor Florin Piersic campioanei care se pregăteşte să revină pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Piersic, operat la Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol

Marele actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut răul la finalul unui spectacol.

Potrivit news.ro, care citează foaiatransilvana.ro, marele actor Florin Piersic a fost operat de urgenţă, luni, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol.

Investigaţiile medicale au relevat că este vorba despre o infecţie la nivelul unuia dintre genunchi. Intervenţia a fost realizată de către medicul ortoped Claudiu Chitea, pacientul fiind internat în Secţia Ortopedie. După, pacientul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Potrivit Antena 3, marele actor Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a jucat la începutul lunii aprilie la Timişoara şi Sibiu.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
Vezi toate știrile
Citește și