Închide meniul

Ce a ajuns să facă Neil Lennon la o lună după despărţirea de Rapid! Contractul e semnat deja

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2024, 8:30

Reclamă
Ce a ajuns să facă Neil Lennon la o lună după despărţirea de Rapid! Contractul e semnat deja

Ce a ajuns să facă Neil Lennon la o lună după despărţirea de Rapid

Neil Lennon, pe banca Rapidului - Profimedia Images

Neil Lennon şi-a găsit un nou job la o lună despărţirea de Rapid. Nord-irlandezul a devenit din nou comentator sportiv şi analist, slujbă pe care o avea înainte să vină în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cinci ori campion al Scoţiei, Lennon a semnat un contract cu TNT Sports, după ce nu şi-a găsit un alt angajament în urma plecării din România. Lennon comentează partide din Scoţia, fiind şi analist TV.

Ce a ajuns să facă Neil Lennon la o lună după despărţirea de Rapid

Rapid s-a despărţit de Neil Lennon pe 20 august, acesta fiind imediat înlocuit de Marius Şumudică, cel care are acum 4 puncte acumulate după primele trei meciuri pe banca feroviarilor.

Neil Lennon a rezistat şase etape în Liga 1, perioadă în care a înregistrat 5 remize şi o înfrângere. Dan Şucu i-a plătit 3 salarii pentru a-i „rupe” contractul. Mai exact, 98.000 de euro.

Cristi Săpunaru a dat cărțile pe față, după plecarea lui Neil Lennon de la Rapid

Cristi Săpunaru a dat cărțile pe față, după plecarea lui Neil Lennon de la Rapid. Veteranul din apărarea giuleștenilor a vorbit deschis despre tehnicianul nord-irlandez.

Reclamă
Reclamă

„N-o să stau să detaliez nimic. Nu a mers. Explicația a fost dată de rezultate. Și jucătorii și-au dorit, și el și-a dorit performanță. Dar nu a fost ce trebuie. Nu știu dacă n-a fost potrivit el pentru club, nu ne-a ieșit, ăsta e principalul lucru. Iar după, când n-ai rezultate, cade capul antrenorului.

Nu dau vina pe el pentru rezultatele care au fost, toți am avut vină. Când nu ai rezultate, jocul scade, jucătorii se gândesc de ce nu le iese. Se ajunge să nu mai joci fotbal, să joci doar la rezultat, cât de urât poți, doar ca să îți intri în formă. Dacă aveam vreo victorie, poate se schimba și jocul, dar nu s-a întâmplat.

Am vorbit de multe ori cu Lennon. Se pare că nu a ajutat cu nimic. Am avut o relație normală, de jucător-antrenor. Am încercat să-l ajut cu ce am putut, cum au făcut și ceilalți jucători”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și