Închide meniul

Dennis Politic, dorinţă uriaşă: „Mi-aş dori să joc la Manchester United!” Despre întâlnirea cu Ferguson: „Cum să uit aşa ceva?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2024, 23:19

Reclamă
Dennis Politic, dorinţă uriaşă: „Mi-aş dori să joc la Manchester United! Despre întâlnirea cu Ferguson: „Cum să uit aşa ceva?!

Dennis Politic a spus ce dorinţă uriaşă are

Dennis Politic, după marcarea unui gol pentru Dinamo / Hepta

Dennis Politic a spus ce dorinţă uriaşă are. Actualul jucător de la Dinamo îşi doreşte să revină la echipa sa de suflet: Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic a fost la academia lui Manchester United încă de la 12 ani. Atunci, Politic a avut o întâlnire şi cu Sir Alex Ferguson care l-a marcat. Visul său suprem a rămas acela de a reveni la United şi să joace în Premier League.

Dennis Politic a spus ce dorinţă uriaşă are

„Visul meu de fotbalist ar fi să ajung să joc în Premier League. Asta ar fi apogeul, ăsta ar fi visul meu. Mi-aș dori la Manchester United, echipa asta o iubesc de când sunt mic. Și îmi doresc foarte mult să joc la echipa națională, bineînțeles, ca orice fotbalist român. Când va fi cazul, voi merge la națională cu cea mai mare mândrie. Cum să uit așa ceva?! Aveam impresia de la televizor că e mai micuț de statură, dar este destul de înalt. De obicei noi jucam sâmbăta. A venit la academie să se uite la unul dintre meciurile noastre. Mi-aduc aminte că l-am văzut pe margine. Vă dați seama că a fost ceva „Wow” să vezi pe cineva în realitate, cineva pe care-l vezi doar la televizor. Am avut o ședință cu el toată echipa și ne-a spus, printre altele, că ajung fotbaliști cei care sunt obsedați de fotbal. Asta mi-a rămas până în ziua de azi. Trebuie să fii obsedat de fotbal ca să ajungi la nivel înalt. Cred că îl avea în vedere pe Cristiano Ronaldo, cu siguranță, când ne-a spus asta„, a spus Dennis Politic pentru fanatik.ro.

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo îi va face fericiţi pe fanii din Ştefan cel Mare. Dennis Politic are şanse considerabile să evolueze, el reluând deja antrenamentele. Politic s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, cu mai mult de o lună în urmă. Până atunci, el înscrisese trei goluri.

„Dennis Politic și Petru (n.r. – Neagu) au început antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni, fac antrenamente normale cu echipa. Despre ceilalți jucători, avem încă două zile până la meci, vom vedea situația lor și vom decide mâine.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să continuăm să jucăm fotbal de bună calitate, să progresăm la anumite aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim. Toată lumea știe că va fi greu, dar mergem acolo să încercăm să câștigăm punctele.

Mâine mai avem un antrenament, până la începerea meciului avem mai mult de 48 de ore. Avem mai mult decât suficient timp să găsim cea mai bună soluție posibilă pentru acest meci”, a spus Kopic, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și