Închide meniul

Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 aprilie 2024, 19:21

Reclamă
Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024!

Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024!

Edi Iordănescu, alături de Radu Drăguşin şi Andrei Burcă / Profimedia Images

S-a aflat care e decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul naţionalei a decis ca Andrei Burcă să se alăture lotului naţionalei cu câteva zile înainte de reunire. Staff-ul medical va face tot ce îi stă în putere pentru a-l recupera mai repede pe Andrei Burcă.

Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024!

Edi Iordănescu și staff-ul medical s-au mobilizat imediat după ce au primit rezultatul RMN-ului și au hotărât ca Andrei să ajungă mai repede la Mogoșoaia, cu zile bune înaintea reunirii lotului și să intre într-un program de recuperare bine pus la punct. Este ultima speranță pentru a-l avea apt la primul meci din Germania sau la vreunul dintre jocuri”, au transmis surse FRF, citate de prosport.ro.

Andrei Burcă are ruptură musculară! Conform informaţiilor Antena Sport, fundaşul echipei naţionale a suferit o ruptură musculară în meciul dintre Al-Okhdood cu Abha, în care a fost înlocuit la jumătatea primei reprize.

Verdictul este unul dur la prima vedere: fostul fundaş al lui CFR Cluj are ruptură musculară, dar şansele ca el să evolueze la EURO 2024 sunt încă mari. O ruptură problemă se poate vindeca într-o periodă cuprinsă între 3 şi 6 săptămâni.

Reclamă

O variantă prin care Burcă să scape rapid de problemele musculare este o vizită „fulger” la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic, care îl poate vindeca într-o săptămână.

În cazul în care Andrei Burcă nu va fi recuperat la timp pentru meciurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, pe care le vom disputa pe 17, 22 şi 26 iunie, în locul lui ar putea evolua unul dintre Bogdan Racoviţan, Ionuţ Nedelcearu şi Adrian Rus.

George Puşcaş a fost operat

George Puşcaş a fost operat! Atacantul naţionalei, care evoluează la echipa de club Bari, a suferit o accidentare la mână.

Reclamă 4 / 0/3

El va lipsi de pe teren circa o săptămână. Din fericire, Puşcaş nu a suferit o accidentare gravă, la fel ca Olimpiu Moruţan, care şi-a rupt tendonul lui Ahile şi va rata EURO 2024.

Potrivit tuttomercatoweb.com, George Puşcaş îşi va relua antrenamentele cu o proteză specială.

George Puşcaş s-a accidentat în meciul Bari – Pisa 1-1, care a fost LIVE în AntenaPLAY. Puşcaş a marcat din penalty, în minutul 60, dar a fost schimbat în minutul 76, după ce s-a accidentat.

Olimpiu Moruțan, operat de ziua lui!

Olimpiu Moruțan a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui. Mijlocașul de la Ankaragucu a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a transmis și un mesaj, după intervenția chirurgicală.

Mijlocașul a primit o lovitură uriașă și a aflat că va rata EURO 2024, având în vedere că a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

„Ultimele zile au fost probabil unele dintre cele mai grele pe care le-am trăit vreodată, dar sunt cu adevărat recunoscător pentru toți cei din jurul meu.

Anul acesta îmi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod neașteptat și cadoul primit a fost o operație perfect realizată, datorită celei mai bune echipe medi/ cale. Sănătatea mea fizică este acum bună, dar știu că am în față o recuperare lungă și grea, pentru care sunt pregătită.

Reclamă

Cei de la Ankaragucu sunt extraordinari! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și căldura pe care mi-ați oferit-o în această perioadă dificilă! De asemenea, multe mulțumiri fanilor și prietenilor, pentru urările de bine!”, a scris Olimpiu Moruțan, în postarea de pe Instagram.

 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și