Închide meniul

„Noi tot timpul căutăm scuze” Basarab Panduru a răbufnit după România – Liechtenstein 0-0! I-a făcut praf pe jucătorii naționalei

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 8:58

Reclamă
„Noi tot timpul căutăm scuze Basarab Panduru a răbufnit după România – Liechtenstein 0-0! I-a făcut praf pe jucătorii naționalei

Basarab Panduru a răbufnit după România - Liechtenstein 0-0!

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a răbufnit după România – Liechtenstein 0-0! Fostul internațional a lansat un val de critici la adresa jucătorilor lui Edi Iordănescu, după ultimul test de pregătire înainte de EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu Liechtenstein s-a jucat pe stadionul „Steaua”, iar tricolorii au avut o nouă prestație modestă în fața fanilor. Duelul a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Basarab Panduru a răbufnit după România – Liechtenstein 0-0!

După meci, Basarab Panduru a lansat un atac la adresa tricolorilor și este de părere că aceștia caută mereu scuze, după astfel de prestații.

Totodată, fostul internațional l-a criticat și pe George Pușcaș, după o fază în care atacantul naționalei nu a reușit să lovească mingea cu capul.

„Au fost ceva tentative, dar ce să spun dupa 0-0? Nu mă aşteptam 0-0, când am vazut echipa nu aşteptam nici 5-0. Ceva nu e în ordine, dar la ce jucători au fost zici că… Dar nici aşa nu merge, nici aşa nu eşti corect. Cauţi o scuză care nu există sub nicio forma! Mie cel mai mult mi-a placut la Puşcaş când îi vine mingea vrea să dea cu capul, dupa dă cu umărul şi după îşi pune mâinile in cap, înseamnă că cu umărul a vrut să dea (n.r. râde).

Reclamă
Reclamă 4

Chiar nu are rost să dau nume, să dau vina pe cineva, să scot în evidenţă pe cineva, vreau să îi las să plece liniştiti. Nu are sens să spunem nimic. Cred că e mai bine aşa liniste pentru toată lumea. Vezi acum Stanciu… Nu ne trebuie din ăstea pentru că uite ce nenorocire vine după amicalul cu Bulgaria. Noi tot timpul căutăm scuze, trebuia să îi baţi pe ăştia”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, ironie devastatoare după egalul României cu Liechtenstein

Mihai Stoica a oferit un verdict categoric, după ce a văzut jocul naţionalei. Acesta a remarcat că Liechtenstein şi-a creat ocazii, motiv pentru care consideră că oficialii FRF nu au avut o idee bună atunci când au ales adversarul pentru ultimul meci înainte de EURO 2024.

MM susţine, ironic, că România ar fi trebuit să joace contra celor de la Voluntari II, echipă pe care de altfel „tricolorii” au învins-o într-un meci de pregătire din cantonament, înaintea amicalului cu Bulgaria.

Reclamă

„0-0 ăsta… zici să lăsăm gluma la o parte? E păcat să o lăsăm. Stricăm… Clar că au fost ocazii, ăia loveau încontinuu, au băgat materiale. Chiar n-a fost idee bună să îi iei pe ăștia că au băgat ca lumea…

(n.r. – pe cine trebuie să luăm dacă ăsta e un adversar greu?) Trebuia să luăm pe Voluntari 2. Eu nu cred că a fost vorba de lipsă de concentrare, eu cred că dacă trece timpul intri în criză și îți pierzi din abilități, dar chiar să nu dai gol cu ăștia e o premieră…”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și