Închide meniul

„De când nu a mai jucat?” Ionel Dănciulescu nu e de acord cu lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO. Pe cine a cerut la națională

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 12:39

Reclamă
„De când nu a mai jucat? Ionel Dănciulescu nu e de acord cu lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO. Pe cine a cerut la națională

Ionel Dănciulescu nu e de acord cu lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO

Ionel Dănciulescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ionel Dănciulescu nu e de acord cu lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO. Fostul atacant este de părere că selecționerul echipei naționale ar fi trebuit să se bazeze pe încă un fundaș central, date fiind actualele probleme ale echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu ar fi mers pe mâna lui Vlad Chiricheș, care a câștigat titlul cu FCSB în acest sezon.

Ionel Dănciulescu nu e de acord cu lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO

Ionel Dănciulescu și-a motivat alegerea și a spus că Burcă nu a mai jucat la echipa de club, dar și că Rus are, în momentul de față, probleme medicale.

”Burcă nu a mai jucat de foarte mult timp, e clar că va avea de suferit dacă va juca. Nu cred că va miza din primul meci pe el Edi Iordănescu. Mi-e greu să cred, după ce ai stat atât de mult timp.

De asta am spus-o și o spun și acum, cred că în lotul lărgit ar fi trebuit să fie și Chiricheș. Mai ales că este și problema medicală cu Rus. L-aș fi văzut un jucător cu experiență. E un jucător de experiență, un jucător de grup, ar fi putut să aducă un plus. Ar fi putut să fie cu lotul și să facă antrenamente.

Reclamă
Reclamă 4

Chiricheș a jucat în ultimul timp, Burcă de când nu a mai jucat? Vorbim de faptul că nu a mai jucat de trei, patru luni”, a spus Ionel Dănciulescu, la digisport.ro.

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO!

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionerul a avut un mesaj pentru toţi susţinătorii echipei naţionale. Totodată, Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj special lui Răzvan Sava şi lui Constantin „Dina” Grameni, care nu au prins lotul final pentru EURO 2024.

Reclamă

„Le mulțumesc în mod deosebit lui Răzvan Sava și Constantin Grameni, jucători care au fost alături de noi în aceste zile și care au acceptat să renunțe din puținele zile de vacanță pentru a profita de oportunitatea unui cantonament al României în pregătirea EURO 2024. Dar sunt convins că această șansă le va fi de mare ajutor iar convocările ulterioare, pe care trebuie să le câștige evidențiindu-se așa cum au făcut-o în ultima perioadă, îi vor găsi deja integrați în familia echipei naționale, în urma acestei acțiuni.

Închei cu un mesaj scurt pe care îl simt cu toată inima: fiți alături de România până la final, vom da totul până la final!”, a transmis selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, citat de frf.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și