Închide meniul

„Normal că mergi pe blat!” Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 18:09

Reclamă
„Normal că mergi pe blat! Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit o reacţie categorică, înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024, cu Slovacia. Patronul de la FCSB a transmis că „tricolorii” ar trebui să-şi urmărească interesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are nevoie de un egal pentru a se califica în optimile EURO 2024. Partida cu Slovacia se va disputa miercuri, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

Gigi Becali a fost întrebat dacă România va face blat în meciul cu Slovacia, după speculaţiile presei internaţionale. Patronul de la FCSB a răspuns fără reţineri şi a transmis că nu crede că „tricolorii” ar apela la un astfel de scenariu, însă cu siguranţă îşi vor urmări interesul.

„Orice om care are un interes și-l urmărește, normal că mergi pe blat, dar poți să știi dacă și adversarul vrea același lucru? Se poate da un ton, așa… Interesul e interes, dar nu cred că o să se facă.

Nu vreau să comentez ceva ce nu știu, eu știu că dacă am un interes, îmi urmăresc interesul. Au făcut și echipe mult mai mari decât noi. Dar nu de la început, l-au făcut după pauză sau din minutul 60, adică dacă e 0-0 sau 1-1, din mișcări, din pase se vede că e bine așa.

Reclamă
Reclamă

Când ajungi la 30 de metri, o dai în spate, sau dai de la 40 de metri în tribune. Ăia când văd așa, fac și ei la fel, că nu le convine nici lor. Dacă unul atacă și văd că vrea să dea gol, atunci își văd de treabă”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

După meciurile de duminică seară s-a aflat clasamentul final al Grupei A de la EURO 2024. Elveția și Germania au remizat, în timp ce Ungaria a învins, în mod dramatic, Scoția, și a obținut locul al 3-lea.

Astfel, Ungaria fiind pe poziția a 3-a, cu 3 puncte sunt, momentan, sub tricolori într-un eventual clasament, dat fiind faptul că România are un golaveraj pozitiv, de +1. Totuși, acest lucru se poate schimba în cazul în care echipa națională va pierde partida cu Slovacia, la o diferență ce ar face un golaveraj mai slab decât al maghiarilor.

Reclamă

Pentru a fi siguri de calificare, și în cazul în care tricolorii rămân cu 3 puncte, aceștia au nevoie, acum, și de alte rezultate favorabile.

România va avea nevoie ca în alte două grupe să fie naţionale clasate pe locul 3 cu cel mult trei puncte, dar un golaveraj inferior.

În Grupa B, tricolorii ar avea nevoie ca Spania şi Italia să nu piardă. La fel şi în Grupa F, acolo unde Portugalia trebuie să nu cedeze cu Georgia.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și