Închide meniul

„Un obiectiv rezonabil!” Ladislau Boloni a analizat șansele României la EURO 2024 și a tras concluzia

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 8:23

Reclamă
„Un obiectiv rezonabil! Ladislau Boloni a analizat șansele României la EURO 2024 și a tras concluzia

Ladislau Boloni a analizat șansele României la EURO 2024

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni a analizat șansele României la EURO 2024 şi a avut un mesaj pentru tricolori chiar înainte de startul turneului final din Germania. Fostul selecţioner e convins că jucătorii lui Edi Iordănescu pot produce surpriza şi să ajungă în fazele eliminatorii ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la Campionatul European pe 17 iunie, în meciul cu Ucraina de la Munchen. În Grupa E au mai fost repartizate Belgia şi Slovacia. Naţionala noastră a depăşit o singură dată faza grupelor, la EURO 2000, când s-a oprit în sferturile de finală.

Ladislau Boloni a analizat șansele României la EURO 2024

Boloni asigură că România se poate califica din Grupa E, dar nu îi dă mari şanse la ajungerea în sferturi sau semifinale.

Orice e posibil. Ținând cont că adversarii din grupă nu sunt extraordinari de dificili, cred că putem merge mai departe.

(Reporter: Există voci care susțin că ne putem propune chiar mai mult) Eu nu sunt chiar atât de optimist. O calificare în faza optimilor de finală cred că e un obiectiv rezonabil„, a declarat Ladislau Boloni pentru iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Boloni a fost aproape să preia naţionala României chiar înaintea lui Edi Iordănescu. A negociat la Bucureşti cu şefii Federaţiei, dar negocierile au picat pe ultima sută de metri. Antrenorul în vârstă de 71 de ani nu regretă că a ratat postul care ar fi însemnat o „încununare a carierei”.

Dacă vă amintiți, așa am spus și eu în conferința de presă pe care am organizat-o după eșecul tratativelor de a reveni pe banca naționalei României. (Aveţi o undă de regret?) Nu! Dacă n-a fost să fie…„, a mai spus Boloni

Naţionala României a ajuns în Germania!

Luni seară, „tricolorii” au ajuns în Germania. Pe contul oficial de Instagram al naţionalei României au fost postate câteva fotografii cu sosirea echipei noastre la EURO 2024.

Reclamă

În Germania, tricolorii vor fi cazaţi la Hotel Melchior Park, 4 stele, iar acest resort va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României. Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness, şi a fost deschis în 2017.

Alături de echipa naţională a României a plecat şi Olimpiu Moruţan. Accidentat grav în primăvară, el îşi va susţine coechipierii din Germania, pe durata Campionatului European.

De asemenea, pe contul de Instagram al „tricolorilor” a fost postat şi un filmuleţ cu călătoria jucătorilor care vor evolua la EURO 2024 în tricoul naţionalei României.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și