Închide meniul

Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2024, 8:27

Reclamă
Gigi Becali dă un „tun financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?. A făcut toate calculele

Gigi Becali dă un "tun" financiar de proporții la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB, după calificarea în grupa principală din Europa League. Milionarul a dezvăluit câţi bani va încasa, numai din bilete, pentru meciurile cu Manchester United, Olympiacos, Midtjylland şi RFS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii campioanei României s-au grăbit să îşi cumpere pachete pentru partidele de pe teren propriu, iar Gigi Becali a făcut toate calculele. Se aşteaptă să intre în conturile clubului o sumă uriaşă.

Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB

După ce şi-a asigurat peste 4 milioane de euro de la UEFA, latifundiarul din Pipera va încasa chiar şi mai mulţi bani din bilete.

25.000 cred că… erau 20.000 acum două zile. Nu știu, zic și eu! Facem cam 5 milioane de euro cu totul. Păi ce să facem… doar mă cheamă Gigi Becali!

Cine vreodată să facă la fel ca Gigi Becali? 4,3 milioane și după mai e încă un meci… 5 milioane”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Cel mai ieftin pachet costă 150 de lei şi este în inelul 3 de la peluze. La tribuna a 2-a preţurile pornesc de la 450 de lei, iar cel mai scump este 1.650 de lei la VIP 1.

În prima oră de la punerea în vânzare a fost nebunie totală. S-au vândut peste 10.000 de pachete. Suporterii au cumpărat peste 5.000 în primele 13 minute.

13 minute – 5.500 pachete. Doar roș-albaștrii sunt capabili de o asemenea demonstrație de forță!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă

Programul meciurilor FCSB-ului din grupa Europa League:

  • 26 septembrie – FCSB – FC RFS – 22:00
  • 3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
  • 24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
  • 7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
  • 28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
  • 12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
  • 23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
  • 30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Câţi bani va primi FCSB după calificarea în grupa principală Europa League

FCSB va evolua în Europa League, competiţie care şi-a schimbat formatul, aşa cum s-a întâmplat şi în Champions League. A crescut şi numărul de echipe, la 36, iar fiecare formaţie va disputa 8 meciuri (4 acasă şi 4 în deplasare).

Chiar dacă a ratat sume uriaşe care ar fi venit din UEFA Champions League, după ce a fost eliminată de Sparta Praga în turul 3 preliminar, FCSB va avea parte de bonusuri consistente şi din Europa League.

Doar pentru prezenţa în a doua competiţie intercluburi a Europei, FCSB va primi alte 4,3 milioane de euro. Pentru fiecare victorie obţinută în grupa principală, echipa lui Gigi Becali va primi 450.000 de euro, în timp ce remiza în această fază a competiţiei este recompensată cu 150.000 de euro.

Va conta foarte mult şi locul pe care FCSB va încheia această grupă principală. Echipele de pe locurile 1-8 vor primi 2,35 milioane de euro. Aceeaşi sumă o vor primi şi echipele clasate pe locurile 9-16, care vor reuşi să se califice în optimile de finală din UEFA Europa League.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și