Închide meniul
VIDEO

Middlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 23:55 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 18:22

Reclamă
Middlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat cu goluri spectaculoase!

Middlesbrough - Leeds 3-4, în AntenaPLAY

Victorie uriaşă pentru Leeds în lupta pentru promovarea în Premier League / Profimediaimages

Meciul Middlesbrough – Leeds United 3-4 a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A fost show total în etapa cu numărul 44 din Championship.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au marcat patru goluri încă din prima jumătate de oră. Leeds a fost condusă, dar a reuşit să întoarcă scorul şi să conducă cu 3-2 la pauză. Summerville a reuşit „dubla” după pauză, dar golul lui Latthe Lath a readus speranţele în tabăra fanilor lui „Boro”.

Leeds s-a impus în cele din urmă la limită şi a urcat pe loc de promovare directă în Championship. Este pe poziţia secundă şi are un punct peste Ipswich. Lupta pentru promovare continuă LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Middlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY

Min. 90: Middlesbrough – Leeds 3-4. Scor final. Victorie uriaşă pentru Leeds.

Min. 87: Middlesbrough – Leeds 3-4. „Dublă” şi pentru Latte Lath. Lovitură de cap fabuloasă. S-a încins total finalul de meci.

Reclamă

Min. 61: Middlesbrough – Leeds 2-4. Summerville a reuşit „dubla” din pasa lui Firpo.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Min. 45: Pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 39: Middlesbrough – Leeds 2-3. Gnonto a primit o pasă perfectă pe culoar şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Min. 30: Middlesbrough – Leeds 2-2. Latte Lath a înscris un euro-gol! Execuţie fabuloasă, din marginea careului!

Min. 18: Middlesbrough – Leeds 1-2. Bamford a dus-o pe Leeds în avantaj, după ce a primit o centrare perfectă de la Firpo.

Min. 14: Middlesbrough – Leeds 1-1. Rutter a scos un penalty, care a fost transformat în gol de Summerville.

Min. 7: Middlesbrough – Leeds 1-0. Isaiah Jones a profitat de o eroare în defensiva adversă şi a înscris în poarta goală.

Min. 1: A început meciul din Championship!

Middlesbrough: Dieng – Dijksteel, Van den Berg, Clarke, Thomas – O’Brien, Howson – Jones, Azaz, Silvera – Latte Lath

Reclamă

Leeds United: Meslier – Byram, Ampadu, Rodon, Firpo – Gruev, Gray; Gnonto, Rutter, Summerville – Bamford

Middlesbrough primește vizita celor de la Leeds după ce, în etapa precedentă din Championship, au obținut un punct important, pe terenul celor de la Ipswich. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

De cealaltă parte, Leeds a pierdut ultimul meci disputat în campionat, cu Blackburn Rovers. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 0-1.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc la începutul lunii decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, Leeds se impunea, pe teren propriu, cu scorul de 3-2.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și