Închide meniul
VIDEO

Leeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley

Publicat: 16 mai 2024, 23:33

Reclamă
Leeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley

Leeds - Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY)

Leeds - Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY) - Profimedia Images

Leeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! Gazdele s-au calificat în finala play-off-ului de promovare în Premier League, de pe Wembley Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A doua finalistă va fi stabilită pe data de 17 mai, la duelul dintre Norwich și Southampton. Lupta pentru ultimul bilet pentru meciul de pe Wembley Stadium va fi, de asemenea, LIVE în AntenaPLAY.

VEZI ACUM MECIUL LEEDS – NORWICH, ÎN ANTENAPLAY

Leeds – Norwich 4-0

Min. 68: Leeds – Norwich 4-0! Summerville a marcat, după ce a primit o minge excelentă în interiorul careului.

Min. 41: Leeds – Norwich 3-0! Georginio Rutter a finalizat o fază superbă! Şut în forţă din apropiere, iar fanii echipei gazdă sunt în delir. Norwich e groggy!

Reclamă
Reclamă 4

Min. 20: Leeds – Norwich 2-0! A marcat şi Joel Piroe, din centrarea perfectă a lui Wilfried Gnonto. Este nebunie pe arena lui Leeds.

Min. 7: Leeds – Norwich 1-0! Gruev a deschis scorul dintr-o lovitură liberă! L-a surprins pe portarul advers şi a trimis mingea în poartă! Gafă mare a goalkeeperului de la Norwich.

Min. 1: A început meciul Leeds – Norwich!

Reclamă

Echipele de start: 

Leeds: Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, Firpo – Kamara, Gruev – Gnonto, Rutter, Summerville – Piroe

Norwich: Gunn – Giannoulis, Gibson, Duffy, Stacey – McLean, Nunez – Barnes, Sara, Rowe – Sargent

Echipa care se va califica va evolua în ultimul act cu învingătorea dintre West Brom şi Southampton. Meciul retur va avea loc vineri, de la ora 22:00, şi va porni de asemenea de la 0-0.

Ipswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani

Ipswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani. A fost nebunie pe străzi şi în vestiar. Ipswich Town a încheiat sezonul din Championship pe locul doi în clasament după victoria cu scorul de 2-0, de sâmbătă, în faţa retrogradabilei Huddersfield, ceea ce le-a permis lui „Tractor Boys” să revină în Premier League după o absenţă de 22 de ani.

Echipa antrenată de Kieran McKenna, tehnician nord-irlandez de 37 de ani, termină la doar un punct de liderul Leicester, care avea deja asigurat titlul de campioană în D2 înainte de etapa a 46-a şi ultima, în cursul căreia a pierdut cu 0-2 în faţa lui Blackburn.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graff: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

21:45

LIVE TEXTItalia – Albania 2-1. Campioana en-titre a întors scorul, după ce a fost condusă din secunda 23! Gol superb marcat de Barella

21:41

„Unde e adevărul?” Mihai Stoichiță a răbufnit înainte de România – Ucraina! Comparație între tricolori și naționala Scoției

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și