Închide meniul

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 21:51

Reclamă
Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1!

Dinamo şi FCU Craiova sunt pe ultimele două locuri în Liga 1 / colaj Profimedia Images

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1! Echipa antrenată de Zeljko Kopic a fost învinsă cu 2-1 de către Botoşani, în timp ce FCU Craiova a făcut 0-0 astăzi cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo e pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte, după 6 etape disputate. FCU Craiova e lanterna clasamentului, cu 19 puncte.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1!

Iată cum arată acum clasamentul în play-out:

Aşa arată acum clasamentul în Liga 1
Aşa arată acum clasamentul în Liga 1

Mai sunt 3 etape de disputat în play-out. Dinamo mai are de jucat cu Voluntari acasă, cu U Cluj în deplasare şi cu UTA acasă.

FCU Craiova mai are de jucat cu U Cluj acasă, cu UTA în deplasare şi cu Hermannstadt acasă.

Reclamă

FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare!

Meciul FC Botoşani – Dinamo 2-1, din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” au fost învinşi din nou cu un gol marcat în prelungirile partidei.

Aflată pe loc de baraj înainte acestui meci, Dinamo a fost depăşită de FC Botoşani. „Alb-roşiii” au ratat printre degete victoria etapa trecută, în Bănie. Blănuţă l-a învins pe Golubovic în minutul 90.

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – G. David, Dican, Ferreira – E. Florescu, Enzo Lopez, Ofosu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Kukic, Petro, Șeroni, Gligor, Mouaddib, Mailat, L. Fulop, Adams, Kaprof, Margiotta, I. Filip

Antrenor Bogdan Andone

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Selmani, Abdallah

Rezerve: Railean, R. Grigore, C. Costin, N. Roșu, Iglesias, Gregorio, Ilic, Politic, P. Neagu, A. Bani, D. Irimia, Amzăr

Antrenor Zeljko Kopic

Goncalo Gregorio a propus o tactică inedită în lupta pentru evitarea retrogradării

Aceasta este tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Atacantul portughez Goncalo Gregorio a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu FC Botoşani, că el şi colegii săi dau totul pe teren pentru că Dinamo merită să continue în Liga 1, de fotbal.

Noi, jucătorii, ne dorim toţi să câştigăm. Nimeni nu doreşte mai mult decât noi să câştige, deci nu e vorba despre motivaţie. Dăm totul pe teren, alergăm şi muncim pentru echipă, pentru noi, pentru familiile noastre. Obiectivul nostru este să o salvăm pe Dinamo de la retrogradare, această echipă merită să continue în liga întâi. Acum cu FC Botoşani clar va fi un meci dificil, dar suntem puternici, pozitivi şi credem în noi. Ne dorim să câştigăm acum cu FC Botoşani”, a spus Gregorio.

Reclamă

Întrebat cum îşi explică golurile pe care le primeşte formaţia sa în prelungirile partidelor, atacantul a răspuns:

Sunt momente care se întâmplă în fotbal. Fiecare joc este diferit, însă adversarii cred că au avut şi noroc.

Uneori avem şi noi nevoie de puţin noroc pentru a putea câştiga. Însă cred că suntem într-un moment bun. Lucrăm să nu mai facem greşeli. Poate că trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor, nu ştiu. Câteodată se întâmplă să primim aceste goluri în prelungiri. Dar învăţăm din greşeli şi încercăm să nu le mai repetăm în meciurile următoare”, nota agerpres.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” Vezi toate știrile
Citește și